TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomocy!!!

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

pomocy!!!

Postprzez Madzik2703 » 14 Sie 2006, 11:55

PostUA:

Hej wszystki. sluchajcie mam taki problem. z bratem mamy na kompie oczywiscie oddzielne konta chronione haslem, oczywiscie oboje administratorzy. ale .. on zrobil cos takiego ze jak jest na swoim koncie to moze do mojego wejsc bez wpisywania hasla ... moze wszystkie moje dokumenty ogladac i zobaczyc wszystko.. a ja zas nie moge .. bo zablokowal cos tam u siebie i jestem o9graniczpna :// a nienawidze tago.. dokaldnie to chcialabym sie dostac do jego dokumentow bo ma moje zdjecia :( i chcialbym je odzyskac... czy da sie w jakis sposob z mojego konta wejsc do niego ?? kiedys udawalo mis ie ale teraz jak zablokowal to nie mam pojecia jak :/ a na zdjeciach baardzo mi zalezy .. z gory dziekuje
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez niunka » 14 Sie 2006, 12:02

PostUA:

A sprawdz czy napewno masz uprawnienia administartora,czy nie zmienil ci onta na konto z ograniczeniami.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez lolexander » 14 Sie 2006, 14:43

PostUA:

jak macie oboje administrator to tak, jak tylko on ma administratora to bedzie trudno...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez Madzik2703 » 14 Sie 2006, 15:56

PostUA:

jestem nadal administratorem :) he dobre i to.
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]