TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pomocy

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Pomocy

Postprzez stefa » 30 Sie 2006, 22:34

PostUA:

Witam!Czy legalna wersje win xp.he mozna zarejestrowac na 2 roznych kompach. czy mozna w jakis sposob obejsc proces aktywacji.Prosze o pomoc:)
stefa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Sie 2006, 22:29

Postprzez banan » 30 Sie 2006, 22:56

PostUA:

spróbój ;)

myśle że nie, ale moge sie mylić[/b]
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez LucaS » 30 Sie 2006, 23:44

PostUA:

Nie. wykryje, ze kod aktywacyjny jest juz uzywany. Sprobuj z programem AntiWPA :)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

nie

Postprzez Kermit » 05 Wrz 2006, 18:29

PostUA:

Pamiętam jeszcze czasy, gdy w firmie kupowało się jeden egzemplarz Windowsa 3.11PL i instalowało na wszystkich komputerach. Informatyzacja się u nas dopiero zaczynała, więc świadomość praw autorskich była niska.

Nie sądzę aby pytanie o to było niestosowne. Zadawać pytania warto, byle nie było jakieś strasznie głupie.

Wydaje mi się, że wtedy obie wersje tracą swoją legalność, dodatkowo ta, którą się instalowało jako pierwszą, nie może już łączyć się ze stroną windowsupdate. Tak mi kiedyś mój informatyczny guru tłumaczył.
Awatar użytkownika
Kermit
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sie 2006, 12:17

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników