TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pomocy

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Pomocy

Postprzez Yaku » 18 Mar 2005, 16:01

PostUA:

Ostatnio mam problem z ściąganiem programów z sieci. Uzywa IE 6. Jak tylko klikne na pobuerz plik ze strony wyskakuje mi informcja ze mam zabroniony dostęp m.in. tak samo dzieje sie ze stroną instalki.pl. o co tu chodzi ???
Awatar użytkownika
Yaku
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Gru 2004, 13:31
Miejscowość: PODLASIE

Postprzez deamon » 18 Mar 2005, 16:07

PostUA:

cóż może masz masz 'opiekuna' włączonego
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Yaku » 18 Mar 2005, 16:13

PostUA:

opiekuna? Mam zainstalowanego zone alarma moze on mi to blokuje. Troszke jestesm wkużony dosłownie nie moge nic ściągać z sieci. Szok!!!Pojawia mi sie taka informacja: Nie masz uprawnień do oglądania tej strony
Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę przy użyciu podanych poświadczeń.

--------------------------------------------------------------------------------

Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe, spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego z adresów e-mail lub numerów telefonu, które mogą być podane na stronie głównej aqq.wapster.pl.

Możesz kliknąć Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.

Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony
Internet Explorer
Awatar użytkownika
Yaku
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Gru 2004, 13:31
Miejscowość: PODLASIE

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]