TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomocy wykres zależnosci!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

pomocy wykres zależnosci!

Postprzez bege » 19 Maj 2008, 15:40

PostUA:

Przejrzałam kilkaniaście, a może i kilkadziesiąt darmowych programów dotyczących rysowania wykresów( zależności 2 odczytanych wielkości w płaskim ukł.współrzednych XY), ale niestety nie trafiłam na prosty program, który umożliwiałby dowolny opis (tytuły)osi X iY, z dowolnymi zakresami liczb rzeczywistych.Konkretnie jedną oś np.y potrzebuje nazwać :wartości tempratury odczytanej, podziałka o,1 w zakresie np.od 0 do 10 stopni celsjusza, a oś X dzień i godzina odczytu np.od 20 maja godz.12,20 maja godz.18 itd.A następniezaznaczyć punkty o tych wspólrzędnych i polaczyć ich linią.Może ktoś zna taki program.Proszę o pomoc ,niby prosty a tyle kłopotu mam z tym.
bege
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2008, 15:23

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]