TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ludzie mam problem....;/ oglądam sobie film jakies 20 min niezależniejaki i nagle komp mi sie resetuje.. niewiem czego !! pomozcie!! tomoj numer gadu jak ten mozecie sie odezwac 5223785!!! z gory dziekuje zapomoc!!
No jest kilka diagnoz jeśli chodzi o ten problem może to być że ci się procek grzeje ( jeśli to samo robi się z grami ), albo problem tkwi w koedakach chociaż raczej nie:)) musiałbym więcej wiedzieć na temat tego problemu.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
Hmmm......
Spotkałem sie z takim problemem przy grafach radeon 9200. Problem może leżeć w niewłaściwie zainstalowanych sterownikach. Spróbuj ściągnąć najnowsze sterwoniki do karty graficznej i je zainstaluj. Ale SAME sterowniki bez oprogramowania. Jeśli to pomoże to spróbuj dopiero wtedy zainstalować oprogramowanie. Staraj sie nie używać zintegrowanego pakietu sterowników i oprogramowania