TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pomóż mi

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

pomóż mi

Postprzez olidomin » 25 Maj 2005, 14:30

PostUA:

hej!! mam bajki dla dzieci na płytach dvd i chciałabym je przegrać też na płyty dvd 4,7gb .jak mogę to zrobić? jaki program jest do takiego nagrywania płyt? w miare łatwy jak na moje możliwości.dzieki i pozdrawiam .Majka
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 00:04

Postprzez lamerek_mati » 25 Maj 2005, 18:22

PostUA:

to zależy do tego czy masz przegryware dvd jeśli tak to nawet na nero 6.6.0.8 mozna wypalic dvd pozdro
C'e solo I'Inter
Awatar użytkownika
lamerek_mati
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2005, 19:26
Miejscowość: Racibórz

Musisz wiedzieć następujace rzeczy...

Postprzez lolasz » 25 Maj 2005, 21:03

PostUA:

Czy Twój komp na DVD a jak nie ma to niestety :(
a jak ma w na instalki.pl w dziale nagrywanie masz nero i se ściągnij...
Pozdro
HHPORTAL.pl

Wbijamy... :D
Awatar użytkownika
lolasz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Maj 2005, 18:46

Postprzez niunka » 25 Maj 2005, 22:18

PostUA:

Przede wszystkim jezeli to sa filmy oryginalne, to sa prawdopodobnie kodowane i nie przegrasz ich w Nero.Do takich najlepszy jest Alcohol 120% albo Clone CD DVD.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

pomóz mi

Postprzez olidomin » 28 Maj 2005, 19:54

PostUA:

ma nagrywarke DVD płyty nie są oryginalne. Żaden chol.Nero mi nie działa mam ich mnóstwo ale nie pzryjmuje mi żadnego kodu.próbowałam przegrac na Clone DVD i nie nagrało sie nic.
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 00:04

Postprzez niunka » 28 Maj 2005, 22:12

PostUA:

Jakich kodow nie przyjmuje?Jaka masz wersje Nero?(i czy to demo czy pelna)Jak masz demo,to pobierz sobie pelna wersje przez eMule w wersi 6.6.0.12 zainstaluj ja i zrob aktualizacje do wersi 6.6.0.13.(do pelnej wersi pobierz tez serial.Wszystkie inne jakie masz odinstaluj przed instalacja nowego Nero. To ze plyty nie sa oryginalne nie znaczy ze nie maja zabezpieczen(plyte dvd mozna skopiowac razem z zabespieczeniami)sproboj skopiowac jakas plyte na dysk,jezeli sie uda to znaczy ze nie ma zabezpieczen,a z dysku na plytke to juz zaden problem .Mozesz ja wypalic np w Nero StartSmart,wybierasz z menu foto i video a nastepnie wypal plik dvd video,albo Nero Express.nie moze sie nie udac :D
Jezeli mimo wszystko cos bedzie szlo nie tak,to tu masz linkhttp://instalki.pl/forum/viewtopic. ... atch=topic
sciagnij sobie dokladny opis jak kopiowac kodowane filmy,teraz to juz sobie musisz poradzic,a jak nie :twisted: to pytaj dalej moze sie cos wymysli :D

Pozdrawiam i zycze sukcesow :D
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez archaniol » 11 Lip 2005, 11:04

PostUA:

Najnowsze Nero i kropka
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4