Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Pomozcie z doborem sterownikow

09 Cze 2008, 13:14

Witam. Mam chyba z tym duze problemy wiec prosze was o Pomoc nie wiem czy mam dobry sterownik do karty dzwiekowej ( zrobilem formata nic nie mam juz..)
Mam taki problem bo uzywam słuchawek z mikrofonem i gdy podloncze to jednoczesnie dzwiek jest inny z brzekiem ;/ dlaczego

http://img369.imageshack.us/my.php?image=kompfn8.jpg
<-- parametry mego kompa co do sterownikow Czekam na jakas odpowiedz i dziekuje z gory

i czy ogolnie mam w miare kompa ??

09 Cze 2008, 15:12

może sprobuj wgrac te sterowniki:

http://www.viaarena.com/default.aspx?Pa ... bCatID=154
:wink: :wink: :wink:

09 Cze 2008, 15:41

nie pomogło :( w ogole nie pasuje ten sterownik do mego kompa pasuja realtek

09 Cze 2008, 15:54

Z jakiej firmy masz słuchawki/mikrofon ? Jeżeli nie wiadomo, może to być wina samego sprzętu. Karte dźwiękową masz zintegrowaną czy nie ? Gdzie podziałeś płytkę z oryginalnymi sterownikami ? :)

09 Cze 2008, 16:11

sluchawki CREATIVE fatality Gaming ( wiec nie jest to słaby sprzęt) niechce intsalowac tej plytki bo nie jest ztymi sterownikami za dobrze

09 Cze 2008, 16:30

A może po instalacji standardowych sterowników trzeba cos ustawić/dostroić w opcjach? Próbowałeś cos takiego ?

09 Cze 2008, 16:44

Skąd wziąłeś ten sterownik co instalowałeś? Zainstaluj z tego CD co dostałeś do komputera, po wcześniejszym usunięciu poprzednich

10 Cze 2008, 22:37

wszystko sam zrobiłem cacy wczoraj dzialalo dzis działało mikrofinik i sluchawki ale przyszla laska podlonczylem glosniki po obejrzeniu filmu odpalam sluchawki i mikrofon juz nie dziala :|:| WOw czemu

Od instalowałem programy zainstalowlem z plytki i.... Działa mikrofon jupi :) ale dzwiek z brzekiem do bani znajcie sie ktos kto mi pomoze ??
Wyślij odpowiedź