TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam. Ostatnio znalazłem na strychu fajną gre. Niestety działa ona tylko na windows 98'. Jest to Hopkins FBI. Teraz mam Windows XP Home Edition. I mam takie pytanko czy jest jakiś program który umożliwi mi granie w tą grę na moim systemie operacyjnym??
Proszę o odp. Z góry dzięki
klikasz prawym przyciskiem na ikonie ktora uruchamiasz... wybierasz właściwości. pokazuje sie okienko. wybierasz u góry ostatnią zakładke "zgodność" Zaznaczasz okienko obok tekstu: "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i poniżej wybierz z listy "Windows 98 / Windows ME" Klikasz "Zastosuj" nastepnie "OK" i probujesz odpalic gierke.