TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Popażenia słoneczne-Pomocy!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Popażenia słoneczne-Pomocy!

Postprzez zebra » 29 Cze 2005, 16:30

PostUA:

Mam nadzieję, że moje wołania i prośby o pomoc nie pozostaną bez echa na tym forum. Dobra, trzeba się przyznać, o co chodzi. No więc ostatnio trochę przesadziłam ze słońcem i teraz promienie UVA i UVB stały się moimi najgorszymi wrogami. Wyglądam mniej więcej tak: :oops: Tylko trochę gorzej. No więc mam małe pytanie, czy znacie jakieś domowe sposoby na popażenia słoneczne? :D Wylałam już na siebie litry kefiru i maślanki, kąpię się w mleku, jak Kleopatra, w domu mam całą aptekę, a przynajmniej jej większą część. Maści, kremy, balsamy od A do Z. Od kilku dni nic na siebie nie włożyłam, chodzę po domu nago. Śpię również bez piżamy :D :D . Tego posta, jak i inne piszę na stojąco, bo usiąść nie mogę...Także błagam was, powiedźcie mi, jak można złagodzić objawy zbyt długich kąpieli słonecznych???
Ostatnio edytowany przez zebra, 29 Cze 2005, 18:59, edytowano w sumie 1 raz
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez proktor » 29 Cze 2005, 16:58

PostUA:

przyjedz do mnie to cie nasmaruje :D

nie mozesz usiąsc to sie połuz :D

Ja sie zhajtałem to sie masłem kakaowym smarowałem ,nie pomaga ale posmarowac sie mozna ;)
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez AlCaPoNe » 29 Cze 2005, 17:46

PostUA:

no np. nie fajczyc sie za długo na słońcu :wink: spróbuj balsamem dove czy dave jakos tak sie to pisze
"A Zawistym Tak To Szkodzi Że Próbują Z Błotem Zmieszać "
Awatar użytkownika
AlCaPoNe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Cze 2005, 20:31
Miejscowość: Racibórz

Postprzez zebra » 29 Cze 2005, 19:07

PostUA:

proktor napisał(a):przyjedz do mnie to cie nasmaruje :D

nie mozesz usiąsc to sie połuz :D

Ja sie zhajtałem to sie masłem kakaowym smarowałem ,nie pomaga ale posmarowac sie mozna ;)

Hmmm... Jakaś propozycja? No, nie widzę problemu. Przyjdź do mnie, tylko nie zapomnij wziąść ze sobą masła kakaowego;)

AlCaPoNe napisał(a):no np. nie fajczyc sie za długo na słońcu spróbuj balsamem dove czy dave jakos tak sie to pisze

Nie fajczyłam się długo na słońcu! Zmęczona byłam i zasnęłam... Zdarza się. Mam ten balsam Dove, tak to się pisze:) Tylko nie umiem sobie pleców posmarować;)
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez deamon » 30 Cze 2005, 08:16

PostUA:

daj proktorowi to on przyjedzie i cie posmaruje
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez dj_shreder » 30 Cze 2005, 10:26

PostUA:

może maślanka dobrze ci zrobi (bardzo dobrze ochładza)
miło, szybko i sympatycznie
Awatar użytkownika
dj_shreder
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Gru 2004, 12:28
Miejscowość: Kamienna Góra to chyba gdzies koło Marsa

Bez urazy.

Postprzez judasz » 30 Cze 2005, 14:36

PostUA:

Bez urazy,ale na głupotę to niema lekarstwa,musisz teraz odchorować.
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez zebra » 30 Cze 2005, 21:08

PostUA:

dj_shreder napisał(a):może maślanka dobrze ci zrobi (bardzo dobrze ochładza)
No próbowałam, troszkę, troszkę lepiej... Dziękuję za radę;)
judasz napisał(a):Bez urazy,ale na głupotę to niema lekarstwa,musisz teraz odchorować.
Dziękuję za dobre słowa! Jeżeli uważasz, że to było głupstwo, to masz prawo do własnego zdania. Ale moim założeniem nie było szukanie komentarza, tylko sugestii, która mogłaby mi pomóc. A swoje, to ja już odchorowałam... I dziękuję wszystkim za dobre rady!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]