TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poprostu prosze o rade...sam nie dam rady..

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

poprostu prosze o rade...sam nie dam rady..

Postprzez tomek56 » 23 Sty 2007, 22:07

PostUA:

witam serdecznie !!mam dosc dziwny problem moze ktos moze mi pomoc do rzeczy...sciagalem przez program LIME WIRE bajke dla dzieci [madagaskar]no i niestety zaden program nie chce mi jej odtworzyc co ciekawe gdy tylko rusze ten plik CPU kompa idzie w gore na 100 % a aplikacja ktora pracuje to internet explorer[nie jest wcale uruchomiony ani nie mam podlaczonego neta] naprawde nic nie rozumiem probowalem usunac plik[AVI] i nie moge ani Commanderem ani z poziomu systemu takze co jest grane??co tu zrobic i co to kurcze jest??prosze o pomoc
dzieki
TIMI
tomek56
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sty 2007, 21:39

Postprzez kukaszr » 23 Sty 2007, 22:32

PostUA:

sprobuj tym programem Unlocker 1.8.5 PL
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez 1jaa » 28 Sty 2007, 15:27

PostUA:

Jeśli to nie jest system pod ntsf to dyskietka startowa i usuwasz pod dosem. Zawsze możesz Killbox'em usunać.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez tomek56 » 29 Sty 2007, 00:53

PostUA:

dzieki za podpowiedzi usunalem to cos wszystko wrocilo do normy pozdro,,,
TIMI
tomek56
Forumowicz