TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Popsute pliki, obraz płyty

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Popsute pliki, obraz płyty

Postprzez piotrwisian » 04 Wrz 2006, 22:05

PostUA:

Gdy po raz kolejny ściągnołem programik za pośrednictwem eMule przy pierwszej próbie jego otwarcia pojawił się tylko czarny ekra(domniemam że ma on jakąś uszkodzoną część, bo pasek był zielony obok komunikat o zakończonym ściąganiu) także nie nadaje się do użycia. Z tąd moja wizyta na forum, potrzebuje jakiś program który skąpilował by plik do pełnej funkcjonalności, obecnie jest to archiwym WinRaR ,dokładnie jest to plik bin czyli obraz płyty, (nie radzi sobie ono z naprawą podobnie jak Izarc (komp działa jak Comodore) a żaden portal niema niczego specjanego do zaoferowania. Czekam na porady.
Jestem,a jak mnie niema to nie jestem???
piotrwisian
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Wrz 2006, 21:44
Miejscowość: Krosno Odrzańskie

Postprzez pavko89 » 04 Wrz 2006, 22:34

PostUA:

moze nie masz pliku cue
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez Chief » 04 Wrz 2006, 22:48

PostUA:

Jesli jest to fake tro juz nic nie poradzisz na to, ani rzadne user tez.
Na przyszłosc radze scigac ze stron z sumami sprawdznonymi a unikniesz takich sytuacji

pozdrawiam

p.s.
bin dzial równie dobrze jak bez cue

i mozna ``przekonwertowac ``-- zmieniajac rozszerzenia do iso chociazby i tez nic sie nie stanie
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez piotrwisian » 05 Wrz 2006, 10:39

PostUA:

Właśnie że plik cue jest,a to pierwszy przypadek(prócz AutoPatchera którego ściągałem "zwyczajnie" z strony), i to właśnie chodzi o plik bin,a najwyraźniej brakuje jakiejś części (około700B) bo przeglądnołem info z ściągania i mniejwięcej tyle temu brakuje, bo sesja w/g eMule jest zakończona.
Jestem,a jak mnie niema to nie jestem???
piotrwisian
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Wrz 2006, 21:44
Miejscowość: Krosno Odrzańskie

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]