TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Porada Samsung Galaxy. Zerwanie umowy z operatorem

Tematy związane z telefonią komórkową.

Porada Samsung Galaxy. Zerwanie umowy z operatorem

Postprzez bart3q28 » 19 Sty 2013, 13:02

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0

Witam, ostatnio postanowiłem zmienić swoją oferte, a mianowicie : do końca mojej umowy (nie wiem czy mogę mówić jak to sieć) pozostało rok. Wykonałem telefon do sieci, i powiedzieli mi, że kara za zerwanie umowy wynosi 107zł. I teraz pytanie do was. Co się bardziej opłaca, zapłacić 107zł za zerwanie umowy, przejść do innej sieci, gdzie będę doładowywać stan konta o 25 zł i liczba tych doładowań wynosi 30 i dostaję telefon za 125zł (samsung galaxy y) CZY MOŻE : nie zrywać umowy, tylko korzystać ze starej sieci, i zamówić telefon na allegro w cenie 355 zł? Jaka jest wasza opinia? Jeśli ktoś posiada/posiadał ten telefon też proszę o nim opowiedzieć.
Z góry dziękuję za pomoc ! :)
bart3q28
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Gru 2012, 17:24

Re: Porada Samsung Galaxy. Zerwanie umowy z operatorem

Postprzez Ankara » 08 Lut 2013, 21:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0

co byśmy ci nie odpowiedzieli i tak decyzja należy do ciebie.
Ankara
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lut 2013, 13:41

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]