TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poruszanie ustami na zdjęciu :)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

poruszanie ustami na zdjęciu :)

Postprzez Yoo! » 20 Lut 2007, 14:17

PostUA:

Witam, szukam programu,dzieki któremu mógłbym poruszac np.ustami na zdjęciu. Wiem, że cos takiego było,ale nie pamietam nazwy, z góry dzięki, pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Bozz » 20 Lut 2007, 17:42

PostUA:

Moze CrazyTalk

CrazyTalk przeobraża zwykłe, statyczne zdjecia portretowe w mówiące, animowane, prawie żywe postacie. Wystarczy pojedyncza fotka kogoś znajomego, nagrany lub zaimportowany głos, a CrazyTalk zgrabnie połączy to w jedna całość oraz dzieki unikalnej technologii morfingu twarzy sprawi, że martwa postać z portretu ożyje i bedzie poruszała ustami, mrugała oczami itd. Gotową animacje można wysłać e-mailem lub np. umieścić na stronie WWW.

Looknij na PW
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Yoo! » 20 Lut 2007, 23:39

PostUA:

ok dzięki,już zaglądam ;)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Re: poruszanie ustami na zdjęciu :)

Postprzez monter » 24 Lut 2007, 13:07

PostUA:

Yoo! napisał(a):Witam, szukam programu,dzieki któremu mógłbym poruszac np.ustami na zdjęciu. Wiem, że cos takiego było,ale nie pamietam nazwy, z góry dzięki, pozdro :)

Ja w mandrivie 2007PP mam gimpa jest super jest strona jak go używać

pozdrawiam
Awatar użytkownika
monter
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sty 2007, 16:14
Miejscowość: wielkopolska

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników