TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poszukuje directsound

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

poszukuje directsound

Postprzez golkieper24 » 09 Sty 2008, 19:22

PostUA:

Witam robiłem reinstal windowsa i od tego czasu gdy chce włączyć muzyke wyskakuje mi problem ze nie mam

DIRECTSOUND

wie ktoś z Was moze skąd to pobrać gdyz nie moge wogóle słuchać muzyki na komputerze a to jest duzy problem

bardzo prosze o pomoc byłbym wdzieczny jezeli podacie link do stronki skąd będe mógł to pobrać
golkieper24
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2007, 18:04

Postprzez acoanic_radka » 09 Sty 2008, 19:36

PostUA:

zainstaluj kartę dźwiekowa i będzie po problemie.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez Bozz » 09 Sty 2008, 21:37

PostUA:

Sprawdź Everestem jaką kartę dźwiękową, napisz to na forum i ze znalezieniem nie powinno być problemów
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]