TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poszukuje gier

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

poszukuje gier

Postprzez Michał » 14 Sie 2004, 21:46

PostUA:

Chciałbym żeby ktoś ściągnął na tą stronę jakąś z tych gier Soldiers Ludzie Honoru albo Dodatek do Call of duty i Brothers in Arms,i Batllefield Vietnam za free Zgór :evil: :lol: :D :) :( :o :x :P :arrow: y dziękuję.Będę bardzo wdzięczny. 8)
Michu-lachu Siemano wam wszystkim
Michał
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Sie 2004, 17:05
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Gość » 17 Sie 2004, 16:09

PostUA:

Nie wiem czy wiesz ale dodatek do Call of Duty jeszcze nie wyszedł tak samo jak Brothers in Arms. O tej pierwszej grze to nawet nie slyszałem. Także nie mogę ci pomóc. Prawdopodobnie Brothers in Arms wyjdzie koło października a Call of duty United Offensive też chyba w podobnym czasie.
Gość

Postprzez Lobo » 29 Lis 2004, 15:04

PostUA:

masz linkamod zajeb**** forum tam jest wszystko za friko :arrow: http://members.lycos.co.uk/noroo/
.::SiEmA::.
Lobo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lis 2004, 15:01
Miejscowość: Lubartów

Postprzez MEFISTO666 » 13 Sie 2005, 10:12

PostUA:

no a United Offensiwe do Call Of Duty no zobacz na www.tdt.org.pl dodam ze jest to stronka z torentami 8) :D :D

pozdrawiam MEFISTO666 :twisted: :twisted:
THE LAST DEVIL MEFISTO666
Awatar użytkownika
MEFISTO666
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sie 2005, 16:00
Miejscowość: Pleszew

Postprzez dawidek14l » 13 Sie 2005, 20:37

PostUA:

soldiers ludzie honoru nie znalazłem nawet na stronie z torrentami i battefielda tak samo...Szukaj dalej... :wink:
Instalki.pl rządzi... ;)
dawidek14l
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Sie 2005, 15:35
Miejscowość: chyba czempiń

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników