TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuje ludzi do klanu FIFA 08

Lubisz grać po sieci? Szukasz nowych graczy? To miejsce jest dla Ciebie.

Poszukuje ludzi do klanu FIFA 08

Postprzez WieChu ZiooM » 01 Mar 2008, 10:04

PostUA:

Siemanko ;) ostatnio sporo gram z kumplami w FIFE 08 przez neta! i postanowiliśmy założyć klan (strona jest w budowie) Jest nas 4 (napewno 3 będzie w klanie) ale to za mało by cokolwiek zdziałać, naszym celem jest stworzyć ligę. Ale nie opłaca się jej robić w 3 osoby więc szukam chętnych.
1. Nie potrzebna jest oryginalna gra (wszystkie mecze będą rozgrywane w połączeniu bezpośrednim czyli jeden gracz daje IP i oczekuje a drugi się z nim łączy)
2. Gdyby ktoś chciał dołączyć prosze napisać na tym temacie bądź na gg:2075714
3. Musisz napisać ile grasz w fife.
Sądze, że gdyby nazbierało się więcej osób można by było np zrobić 2 ligi po 10 osób,
z każdej ligi 5 najlepszych drużyn miało by awans do rozgrywek typu Liga Mistrzów.
Im szybciej się zgłosicie będziecie mogli wybrać lepsze zespoły, ja napewno będę grał FC LIVERPOOL więc ta drużyna zajęta :)
Pozdrawiam i oczekuje
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Re: Poszukuje ludzi do klanu FIFA 08

Postprzez jareo12 » 05 Paź 2008, 23:09

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

ja moge wejsc do klanu.... ale dlugo nie gralem jak cos to moje gg 420194
jareo12
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Paź 2008, 22:55

Powróć do Umów się na rozgrywkę

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]