Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Poszukuje ludzi do klanu Gta San Andreas (on line)

02 Sie 2006, 19:49

Witam. Niedawno stworzyliśmy klan Gta SanAndreas - Cobra 11. Poszukujemy ludzi do tego klanu. Wszystkich chętnych proszę o kontakt gg: 3884352 albo 5859584 lub na forum www.cobra11.xt.pl w dziale rekrutacja napisac temat :) Warunkiem dostania się do klanu jest przejście dwóch prób, żeby sprawdzic czy sie nadajesz do tej gry. Więcej ingormacji na gg. Pozdrawiam i do zobaczenia w klanie ;) Jak narazie to ten drugi numer gg jest niedobry bo ma pewne klopoty ale pisac na pierwszy

02 Sie 2006, 20:09

jestem chetny

03 Sie 2006, 09:32

to wejdz na www.cobra11.xt.pl na forum i w dziale rekrutacja utworz nowy temat zgodny z ,,regulamin dzialu rekrutacja,, i sie zobaczy jak zdasz proby... Powodzenia

kurcze ja tez chce

10 Sie 2006, 11:21

kurcze ja tez chce ale chyba nie mam multiplayera, wiem tylko ze spedziłem wiele miesiecy dni i godzin nad ta gierka przeszedłem bez kodów jakies 68% lub nawet wiecej, a potem musiałem zrobic format dysku i wiecej nie grałem bo niechciało mi sie jej przechodzic 2 raz.
Ale ostatno cos mnie ruszyło i zainstalowałem ja 2 raz z tym ze teraz gram z kodami i innymi bajerami hehe
Zablokowany temat