TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję programu do konwersji plików WMA na MP3.

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuję programu do konwersji plików WMA na MP3.

Postprzez kaszka » 15 Lis 2005, 12:27

PostUA:

Szukam dobrego programu do konwertowania plików WMA na MP3. Szukam już od jakiegoś czasu i znaleźć nie mogę. Potrzebuję go bo żebym mogła przegrać muzykę na płytę musi być w formacie MP3( to znaczy ja chcę ją mieć w tym formacie, a mam w WMA). Znacie może jakieś dobre programy. Przyznaję się jestem poczatkująca w tej dziedzinie i dlatego prosze o waszą pomoc. :grin:
Awatar użytkownika
kaszka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Lis 2005, 12:21
Miejscowość: Poznań

Postprzez Jędrzej » 15 Lis 2005, 12:38

PostUA:

Wybiesz sobie któryś z tych http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dio_video/

Polecam jeszcze Audio Comandera :D
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Niestety nie....

Postprzez kaszka » 19 Lis 2005, 23:35

PostUA:

Najgorsze jest to, że te już sprawdziłam i żaden nie pasuje... To znaczy nie chce przekonwertować. Pliki WMA są chronione licencją czy czymś takim i dlatego sprawdzone przeze mnie programy nie chca ich konwertować ale to zapewne wiecie... Potrzebuję jakiegoś sprawdzonego, dobrze działającego...
Awatar użytkownika
kaszka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Tlenowy » 20 Lis 2005, 13:06

PostUA:

ja tam używam programu CDex i jeszcze nie miałem nigdy kłopotu z przerobieniem pliku wma na mp3 ani w drugą strone. Program znajduje sie na instalki
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Spróbuje...

Postprzez kaszka » 21 Lis 2005, 14:53

PostUA:

No jak tak mówicie że ten Cdex to zinstaluje go jeszcze raz wypróbuje. Jeśli znajdziecie jakiś jeszcze inny ciekawy program to robie ukłon w wasza stronę z prośbą o podanie nazwy i strony z kąd można ściągnąc go :lol:
Awatar użytkownika
kaszka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Qoopot » 21 Lis 2005, 22:55

PostUA:

mi najlepiej pasi POWER MP3 WMA CONVERTER kompresuje wszystko od ogg do wma polecam :)
...:::Generation Of Trance:::...
Awatar użytkownika
Qoopot
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sty 2005, 10:39
Miejscowość: Lublin

NIc... Nic... Nic...

Postprzez kaszka » 23 Lis 2005, 15:01

PostUA:

Żaden z programów przez was podanych nie chce tego przekonwertować. Więc teraz zwracam się z pytaniem czy ktoś potrafi obejść licencję do WMA(moje pliki ściągałam ze strony www.promocja.pepsi.pl) tam pisze że one są zabezpieczone jakimś jeszcze programem oprócz licencji. Najgorsze jest to, że Nero nie chce w tym formacie zgrać mi tych piosenek na płytę...Już niewiem co robić... Chyba się załamię...
Awatar użytkownika
kaszka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Dan-D » 11 Gru 2005, 01:24

PostUA:

ja mam tez ten problem wrrrrrr
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D