Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
15 Lis 2005, 12:27
Szukam dobrego programu do konwertowania plików WMA na MP3. Szukam już od jakiegoś czasu i znaleźć nie mogę. Potrzebuję go bo żebym mogła przegrać muzykę na płytę musi być w formacie MP3( to znaczy ja chcę ją mieć w tym formacie, a mam w WMA). Znacie może jakieś dobre programy. Przyznaję się jestem poczatkująca w tej dziedzinie i dlatego prosze o waszą pomoc.
15 Lis 2005, 12:38
Wybiesz sobie któryś z tych
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dio_video/
Polecam jeszcze Audio Comandera
19 Lis 2005, 23:35
Najgorsze jest to, że te już sprawdziłam i żaden nie pasuje... To znaczy nie chce przekonwertować. Pliki WMA są chronione licencją czy czymś takim i dlatego sprawdzone przeze mnie programy nie chca ich konwertować ale to zapewne wiecie... Potrzebuję jakiegoś sprawdzonego, dobrze działającego...
20 Lis 2005, 13:06
ja tam używam programu CDex i jeszcze nie miałem nigdy kłopotu z przerobieniem pliku wma na mp3 ani w drugą strone. Program znajduje sie na instalki
21 Lis 2005, 14:53
No jak tak mówicie że ten Cdex to zinstaluje go jeszcze raz wypróbuje. Jeśli znajdziecie jakiś jeszcze inny ciekawy program to robie ukłon w wasza stronę z prośbą o podanie nazwy i strony z kąd można ściągnąc go
21 Lis 2005, 22:55
mi najlepiej pasi POWER MP3 WMA CONVERTER kompresuje wszystko od ogg do wma polecam
23 Lis 2005, 15:01
Żaden z programów przez was podanych nie chce tego przekonwertować. Więc teraz zwracam się z pytaniem czy ktoś potrafi obejść licencję do WMA(moje pliki ściągałam ze strony
www.promocja.pepsi.pl) tam pisze że one są zabezpieczone jakimś jeszcze programem oprócz licencji. Najgorsze jest to, że Nero nie chce w tym formacie zgrać mi tych piosenek na płytę...Już niewiem co robić... Chyba się załamię...
11 Gru 2005, 01:24
ja mam tez ten problem wrrrrrr