TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam jak w temacie poszukuje programy ktory przyspieszy mi windowsa otoz od nie dawna komputer zacza mi sie wlec jak slimak dlugo otwieraja sie aplikacje i w ogole pracuje wolno usuwalem pliki z folderu prefeth oraz cookies ale to nie pomoglo dodatkowo jak biore odswiez to ikonki wolno przenikaja czyli znikaja i po 5 sekundach sie pojawiaja robilem rowniez poszukiwanie bledow i defragmetacje a moze musze zrobic formata???prosze o pomoc
Pobierz sobie program TuneUp Unititles 2008. Wyczyść rejestr, defragmentuj dyski. Jak by nie ten program to pewnie musiał bym robić format ze dwa razy.
niby pomoglo ale jeszcze jednak cos jest nie tak;/ te ikonki dalej sa wolne ale juz jest lepiej kiedys uzywalem odkurzacza ale malo pomagal...jeszcze mniej niz ten twoj programik;] a w sumie to mam malo ikon na pulpicie bo slyszalem ze pulpit jest wolny jak jest duzo ikon a ja mam okolo 30 tylko;]
Na pulpicie nie powinno sie trzymac duzych plikow i folderow. Poszperaj w dziale optymalizacja tak jak napisal Dawid255151. I sprobuj sobie kompa oczyscic tym:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... sional.php Mi znacznie pomoglo.