TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję programu do zabezpieczania dostępu do kompa

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuję programu do zabezpieczania dostępu do kompa

Postprzez Stan » 11 Lip 2005, 08:47

PostUA:

Proszę o namiary skąd ściągnąć program do zabezpieczania dostępu do kompa na hasło; takiego jak Active System Locker lub coś podobnego. Ściagnąłem ten program w wersjach 2.70 i 3.00 ale nie znalazłem działajacych cracków a jak są cracki to do wersji 2.80 i 2.60 ( do wersji 2.70 znalazłem crack,który nie działa a generuje różne śmiecie i odnosniki do niechcianych stron itp.), których to wersji nie mam skąd ściagnąć. Miałem kiedyś inny dobry program tego rodzaju, nawet w wersji PL ale gdzieś mi go wcięło.
Z góry dziekuję.
Stan
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2005, 08:38

Postprzez Lamagalula » 25 Lip 2005, 19:52

PostUA:

[strona nie jest już dostępna] tu poszukaj do tego crackow wydawalo mi sie ze tu sa bo sciagalem tez kiedys te programy . Pozdrwaiam Lamagalula
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez Hpest » 15 Sie 2005, 21:32

PostUA:

Tu napewno znajdziesz :
[strona nie jest już dostępna]

Pozdrawiam*Hpest 8)
Awatar użytkownika