TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję programu do zgrywania muzyki z gier itp

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuję programu do zgrywania muzyki z gier itp

Postprzez alphagon » 21 Sie 2008, 21:22

PostUA:

ale tylko muzyki bez obrazu, którego moge włączyć w dowolnym momencie gry i wył i jakość dzwieku MUSI być odpowiednia, wiem wymagania wysokie ale sieć jest duża :/
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Cze 2008, 08:45

Re: Poszukuję programu do zgrywania muzyki z gier itp

Postprzez murarz777 » 22 Sie 2008, 02:17

PostUA:

http://www.darmoweprogramy.org/834/FREE-Hi-Q-Recorder
Nie znalazłem tego na instalkach wiec podaje tutaj :)
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez ziebal » 29 Sie 2008, 14:03

PostUA:

alphagon napisał(a):ale tylko muzyki bez obrazu, którego moge włączyć w dowolnym momencie gry i wył i jakość dzwieku MUSI być odpowiednia, wiem wymagania wysokie ale sieć jest duża :/

Jeśli zależy ci na muzyce to producenci gier często wydają Soundtracki na CD ze ścieżką dźwiękowej :)

Można też wydobyć muzykę i dźwięki z plików z danymi gry. Powiedz o jakie konkretnie gry chodzi :)
ziebal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sty 2008, 15:42

Postprzez alphagon » 31 Sie 2008, 16:18

PostUA:

hmmm dużo tego...ale najlepsza muzyka którą chciałbym wyłowić jest w fear + EP i PM to jest priorytet spodobałą mi się też jeden "temat" muzyczny z doom3 i to są te gry :/ niestety nie potrafię bezpośrednio z plikow, wiec chciałem nagrać programem :/ gorsze sposob ale jakiś :/ jak wiesz co i jak to podziel się wiedzą :)
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 31 Sie 2008, 16:43

PostUA:

Coś z dooma 3
http://muzykazreklam.pl/t5467.html
fear + EP i PM
co to za skróty gier?
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez alphagon » 31 Sie 2008, 18:07

PostUA:

mam zły nawyk pisania skrótami :/ EP 1 dod do fear extraction point PM 2 dod do fear perseus mandate :) muzyka z tych gier wpada w ucho /
ale na tych stronach jak się nie mylę jest chyba tylko jeden utwór z intra innych nie zauważyłem :/
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 01 Wrz 2008, 10:08

PostUA:

Kurde tak szukam i szukam i znaleźć nie mogę spróbuj zgrać muzykę z gry bo chyba nie ma wyjścia co do muzyki moim zdaniem soundtrack z Gothica 3 Wiedźmina dosłownie brak słów aż się łezka w oku kręci
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]