Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Poszukuję programu do zgrywania muzyki z gier itp

21 Sie 2008, 21:22

ale tylko muzyki bez obrazu, którego moge włączyć w dowolnym momencie gry i wył i jakość dzwieku MUSI być odpowiednia, wiem wymagania wysokie ale sieć jest duża :/

Re: Poszukuję programu do zgrywania muzyki z gier itp

22 Sie 2008, 02:17

http://www.darmoweprogramy.org/834/FREE-Hi-Q-Recorder
Nie znalazłem tego na instalkach wiec podaje tutaj :)

29 Sie 2008, 14:03

alphagon napisał(a):ale tylko muzyki bez obrazu, którego moge włączyć w dowolnym momencie gry i wył i jakość dzwieku MUSI być odpowiednia, wiem wymagania wysokie ale sieć jest duża :/

Jeśli zależy ci na muzyce to producenci gier często wydają Soundtracki na CD ze ścieżką dźwiękowej :)

Można też wydobyć muzykę i dźwięki z plików z danymi gry. Powiedz o jakie konkretnie gry chodzi :)

31 Sie 2008, 16:18

hmmm dużo tego...ale najlepsza muzyka którą chciałbym wyłowić jest w fear + EP i PM to jest priorytet spodobałą mi się też jeden "temat" muzyczny z doom3 i to są te gry :/ niestety nie potrafię bezpośrednio z plikow, wiec chciałem nagrać programem :/ gorsze sposob ale jakiś :/ jak wiesz co i jak to podziel się wiedzą :)

31 Sie 2008, 16:43

Coś z dooma 3
http://muzykazreklam.pl/t5467.html
fear + EP i PM
co to za skróty gier?

31 Sie 2008, 18:07

mam zły nawyk pisania skrótami :/ EP 1 dod do fear extraction point PM 2 dod do fear perseus mandate :) muzyka z tych gier wpada w ucho /
ale na tych stronach jak się nie mylę jest chyba tylko jeden utwór z intra innych nie zauważyłem :/

01 Wrz 2008, 10:08

Kurde tak szukam i szukam i znaleźć nie mogę spróbuj zgrać muzykę z gry bo chyba nie ma wyjścia co do muzyki moim zdaniem soundtrack z Gothica 3 Wiedźmina dosłownie brak słów aż się łezka w oku kręci
Wyślij odpowiedź