TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poszukuję programu który zliczałby sztuki wprowadzanych nazw

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

poszukuję programu który zliczałby sztuki wprowadzanych nazw

Postprzez basti23 » 19 Wrz 2006, 09:02

PostUA:

Witam! chodzi mi o program który zliczał by sztuki wprowadzonych nazw. Czyli np. ja podaję jakąś nazwę towaru on ją zapisuje a jeśli wprowadzam drugą taką samą rzecz to informuje mnie że taka nazwa już jest i dodaje tylko sztukę. Bardzo proszę o pomoc. Mam nadzieję że to co napisałem jest zrozumiałe dla wszystkich. Potrzebuję tego jak najszybciej. Fajnie by było żeby to był darmowy program i możliwy do pobrania na instalki.pl Pozdrawiam wszystkich.
basti23
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Wrz 2006, 08:50
Miejscowość: Sanok

Postprzez proktor » 19 Wrz 2006, 09:17

PostUA:

Przeszukałeś kategorie "Biuro" ? Może coś tam znajdziesz. Jeśli nie znajdziesz tego co szukasz to chyba będziesz musiał szukać, programisty( www.zlecenia.przez.net ). Za coś takiego to nikt z ciebie skóry nie zedrze.

btw. nie można mieć wszystkiego za darmo ;)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez basti23 » 19 Wrz 2006, 13:11

PostUA:

Przeszukałem wszystko i nic takiego nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś z Was natknął by się przypadkiem na coś takiego to bardzo bym prosił o linka do tej strony. Pozdrawiam.
basti23
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 19 Wrz 2006, 15:53

PostUA:

MS Exel i stworzyc odpowiednie reguly.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez proktor » 19 Wrz 2006, 17:47

PostUA:

niunka napisał(a):MS Exel i stworzyc odpowiednie reguly.

To można zaliczyć, do szukania zlecenia ;)

WOW! Moderator - ale sie porobiło ;)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez basti23 » 20 Wrz 2006, 10:00

PostUA:

niunka napisał(a):MS Exel i stworzyc odpowiednie reguly.

no chciałbym mieć excela ale nie mam może wiecie skąd by można ściągnąć Excela takiego żeby chodził pod systemem windows 98 bo nigdzie nie mogę znaleźć są tylko same aktualizacje. POMÓŻCIE
basti23
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez dark_prince » 20 Wrz 2006, 12:41

PostUA:

Jesli nie dostales plytki "Office" z systemem to poszukaj gdzies na aukcjach netowych, bo ze w sklepie komputerowym mozna sobie zaqpic plytki to zbyt oczywiste ;) Jesli funduszy brak to polecam OpenOffice.
Awatar użytkownika
dark_prince
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Wrz 2006, 16:21

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]