TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję programu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Poszukuję programu

Postprzez dudusiam » 20 Lis 2005, 13:10

PostUA:

Poszujuję programu do robienia kosztorysów coś w rodzaju SEKO 7.1 Max lub Zuzia. Najbardziej potrzebuję pełnej bazy KNR-ów oraz możliwości przeliczeń :D
dudusiam
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Lis 2005, 15:29

Postprzez Yoo! » 20 Lis 2005, 21:18

PostUA:

dudusiam: również szukam takiego programu (technikum budowlane :D ), aczykolwiek nigdzie nie znalazłem przynajmniej cos podobnego, ja szukam programu AutoCAD, jeśli wiesz skąd można go zassać to z góry dzięki :) pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Tlenowy » 20 Lis 2005, 23:35

PostUA:

jak zwykle szukać na p2p

Pozdro :D
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Yoo! » 21 Lis 2005, 19:46

PostUA:

Tlenowy bez obrazy, ale czy Ty wszystkie problemy związane z kompem rozwiązujesz w ten sposób, dzięki p2p, jak wiesz nie wszystko idzie znaleź w ten sposób, pisze tego posta, bo jak zauważyłem ostatnio Twoje wypowiedzi wyglądają wlaśnie tak: "poszukaj na p2p", pozdro :grin:
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Tlenowy » 21 Lis 2005, 19:49

PostUA:

bo ja ostatnio wszystko z p2p sciągam :] Nawet dorwałem win 98 ale nie moge w żaden sposób znaleść do niego cd keya, żaden nie działa.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]