TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuje programu / wtyczki

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuje programu / wtyczki

Postprzez qw85qw » 25 Lut 2015, 17:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/40.0.2214.115 Safari/537.36

Witam najlepsze forum w internecie icon_smile.gif

Mam takie pytanko, poszukuję programu czy też wtyczki która pomoże mi w jednej kwestii. W skrócie o co chodzi:

Posiadam komputer w biurze, dużo wypełniam jakiś tam tabelek w Excelu i teraz uwaga, szukam programu czy też jakiejś wtyczki która umożliwiła by mi dokonywania takich zmian w tym pliku (że gdzieś w tle w chmurze czy jak to nazwać) zmiany zostają dokonywane w trybie natychmiastowym, czy też po zapisie i po wyjściu z biura, wracając do domu mam już te zmiany dokonane również w domu.

Wiem że najprościej jest mieć dostęp do jakiegoś FTP poprzez commandera i nadpisywać plik na serwerze a w domu go pobrać zaaktualizowanego. Wiem też że istnieje możliwość edycji plików poprzez dokumenty w google, jednak nie jest to samo co normalny program pod Windowsem.

Czy istnieje jakiś 3 sposób aby uzyskać tego typu efekt ? Jakieś podpowiedzi ?
qw85qw
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lut 2015, 17:41
Sprzęt: Laptop

Re: Poszukuje programu / wtyczki

Postprzez Alinka » 16 Mar 2015, 15:55

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2272.89 Safari/537.36

polecam Ci google docs, masz zewsząd dostęp do dokumentu :)
Alinka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2015, 00:02
Sprzęt: Toshiba, Samsung, Sony

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], TeKa