TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuje serwera

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuje serwera

Postprzez kuba14 » 15 Sie 2005, 07:33

PostUA:

Chce wysłać moją już 2 stronę niekomercyjną w obieg ale mam pewien problem. Poszukuje srwera dość pojemnego ok.200 mb najlepszy byłby powyżej 25! Bez reklam lub jedynie zamieszczenie linka. Poza tym żeby nie byłoznim dużych problemów. Moja pierwsza strona zamieszczona jest na CBA ale cośostatnio z serwerem nie dzieje się za dobrze! Dlatego teraz poszukuje nowego. Co doi php i MySQL to nie koniecznie chociażPHP by się przydało!
Młody programista
Awatar użytkownika
kuba14
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Sie 2005, 22:33
Miejscowość: z Brzozowa

Postprzez proktor » 15 Sie 2005, 16:14

PostUA:

http://www.boo.pl/?platnosci,rejestruj,1&ref=hk979

fajny serwerek za grosze

sam z niego kozystam...

Jesli masz zamiar zalozyc konto na nim prosze wejdz na link który podalem,dostaje za to 2 pkt. za 5 mam doładowanie ;)

albo w polu osoby polecajacej(na samym dole) wpisz hk979

I to kolejny powud dla ktorego warto zakladac konta na boo.pl

php,mysqul, na pewno za jakis czas beda ci potrzebne jesli myslisz o prowadzeniu profesjonalnego serwisu ;)

dobra koniec podlizywania :D

rejerstruj sie bo mam specjalny program ze wpisuje twoj nik i formatuje ci kompa :P
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Illidan, Majestic-12 [Bot]