TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję strony z darmowymi DEMO na PSP GO

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuję strony z darmowymi DEMO na PSP GO

Postprzez Hikari Kobushi » 03 Sie 2011, 15:20

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.9.168 Version/11.50

Witam was

Zaglądam tu tylko jeśli mam jakiś problem ale tak to jest na tego typu forach. Gdy nie jestem jakimś pro i nie umiem pomóc to mogę szukać tylko pomocy gdy jej potrzebuję :)

Tym razem chodzi mi o gry na konsolę PSP GO. Mój przypadek polega na tym, że kupiłem sobie niedawno tą konsolę i chciałem sobie ściągnąć grę Rengoku the Tower of Purgatory używając do tego aplikacji Media Go. Oczywiście jeśli chodziło o płatności wszystko przebiegło sprawnie i bezboleśnie ale jak już miałem pobrać grę za którą zapłaciłem pojawił się problem w postaci błędu "An error occurred during the download operation." dzwoniłem na support Sony w tej sprawie i doradzili mi poszukanie alternatywnego linka z wersją demo i aktualizacja jej do pełen wersji przez moje konto w PSN za co nie pobiorą ponownie opłaty, tylko pytanie gdzie taką wersję mogę znaleźć skoro Playstation Store jej nie udostępnia.

Dziękuję za wszelką pomoc.

Dodam tylko że google.co.uk znajduje mi linki to plikó iso zamieszczonych na serwerach tylko fileserve a podobno z tego co czytałem PSP GO nie ma możliwości wgrywania takich gierek.
Hikari Kobushi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Kwi 2011, 15:43

Re: Poszukuję strony z darmowymi DEMO na PSP GO

Postprzez kominekl » 03 Sie 2011, 15:49

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

A spróbuj pobrać w formacie .iso na komputer -> rozpakować, np. WinRar`em i powinno być już normalnie.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Postprzez Hikari Kobushi » 03 Sie 2011, 17:44

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.9.168 Version/11.50

chciałbym żeby to było takie proste. Gra musi być oryginalna żeby wykrył ją program Media Go bo tylko przez niego mogę skopiować grę na PSPGO. ściągnąłem takie iso i wypakowałem programem UltraISO ale format był zły więc pewnie była to gra na PSP 3000.
Hikari Kobushi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Kwi 2011, 15:43

Postprzez bajbus » 03 Sie 2011, 17:53

PostUA: Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/6.1.25378/25.697; U; pl) Presto/2.5.25 Version/10.54

bajbus

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]