Witam was
Zaglądam tu tylko jeśli mam jakiś problem ale tak to jest na tego typu forach. Gdy nie jestem jakimś pro i nie umiem pomóc to mogę szukać tylko pomocy gdy jej potrzebuję
Tym razem chodzi mi o gry na konsolę PSP GO. Mój przypadek polega na tym, że kupiłem sobie niedawno tą konsolę i chciałem sobie ściągnąć grę Rengoku the Tower of Purgatory używając do tego aplikacji Media Go. Oczywiście jeśli chodziło o płatności wszystko przebiegło sprawnie i bezboleśnie ale jak już miałem pobrać grę za którą zapłaciłem pojawił się problem w postaci błędu "An error occurred during the download operation." dzwoniłem na support Sony w tej sprawie i doradzili mi poszukanie alternatywnego linka z wersją demo i aktualizacja jej do pełen wersji przez moje konto w PSN za co nie pobiorą ponownie opłaty, tylko pytanie gdzie taką wersję mogę znaleźć skoro Playstation Store jej nie udostępnia.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Dodam tylko że google.co.uk znajduje mi linki to plikó iso zamieszczonych na serwerach tylko fileserve a podobno z tego co czytałem PSP GO nie ma możliwości wgrywania takich gierek.