TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poszukuję

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Poszukuję

Postprzez 1jaa » 19 Lut 2006, 19:57

PostUA:

Poszukuje programu który o określonej godzinie włączałby dany program, a następnie po jakimś czasie wyłączał go. Jeśli istnieje taki program to podajcie jego nazwe.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez iwan10 » 19 Lut 2006, 22:14

PostUA:

wiem ze w panelu sterowania jest cos takiego jak zaplanowane zadania (win XP) i to chyba włącz progrtam o wyznaczonej godzinie ale nie sprawdzałem czy da sie nim cos wyłaczyc
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez 1jaa » 19 Lut 2006, 22:41

PostUA:

No właśnie to wiem. Szukałem na google i nic nie moge znaleźć. Mam jeszcze jedno pytanie: otóż czy jest program do włącznia kompa? bo chyba nie ma ale jak by coś takiego istniało (w co wątpie) to napiszcie.

Ok, szukam dalej takiego programu który włącza i wyłącza soft o podanej godzinie.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez niunka » 20 Lut 2006, 08:57

PostUA:

Panel sterowania,zaplanowane zadania,mozesz ustawic date,czas wlaczenia danego programu, mozesz tez ustawic zeby program sie wylanczal po okreslonej liczbie godzin pracy,zaplanowane zadania/ustawienia/zatrzymaj zadanie gdy jest ono uruchomione przez/podajesz ilosc godzin. wten sposob bedzie sie uruchamial dany program i wylanczal :)
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez 1jaa » 20 Lut 2006, 15:56

PostUA:

niunka napisał(a):Panel sterowania,zaplanowane zadania,mozesz ustawic date,czas wlaczenia danego programu, mozesz tez ustawic zeby program sie wylanczal po okreslonej liczbie godzin pracy,zaplanowane zadania/ustawienia/zatrzymaj zadanie gdy jest ono uruchomione przez/podajesz ilosc godzin. wten sposob bedzie sie uruchamial dany program i wylanczal :)

Dziękuje :wink:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Swtich off

Postprzez Chief » 21 Lut 2006, 14:44

PostUA:

jlepszy jest switch of prosty i szybki !! polecam
masz link na ten program http://www.instalki.pl/programy/downloa ... h_Off.html
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez 1jaa » 21 Lut 2006, 23:54

PostUA:

Switch Off to proste w użyciu narzędzie umieszczone w zasobniku systemowym, które umożliwia automatyczne uruchomienie często wykonywanych operacji takich jak zamkanie systemu lub restart komputera, rozłączenie połączenia z Internetem, zablokowanie stacji roboczej itp. Umożliwia on szybki dostęp do tych operacji poprzez ikonę w zasobniku systemowym. Program ma w pełni konfigurowalny interfejs użytkownika, który umożliwia uruchomienie wyżej wymienionych operacji ze zdalnego komputera z zainstalowaną przeglądarką internetową. Interfejs Web obsługuje WAP, więc można kontrolować swój komputer przez telefon komórkowy. Narzędzie to jest zaprojektowane dla początkujących jak i zaawansowanych użytkowników.

1jaa napisał(a):Poszukuje programu który o określonej godzinie włączałby dany program, a następnie po jakimś czasie wyłączał go. Jeśli istnieje taki program to podajcie jego nazwe.

1jaa napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie: otóż czy jest program do włącznia kompa? bo chyba nie ma ale jak by coś takiego istniało (w co wątpie) to napiszcie.

Dzięki za pomoc Chief ale akurat ten program mi się nie przyda. Posdro i dzieki za dobre chęci :wink:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]