TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Potrzebna instrukcja w j.polskim do technics as-ax6

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Potrzebna instrukcja w j.polskim do technics as-ax6

Postprzez labak » 08 Sie 2011, 16:41

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.107 Safari/535.1

Witam chciałbym prosić o jakiś namiar na instrukcję w języku polskim do amplitunera technics SA -AX6,może ktoś ma gdzieś na kompie w formie pdf ja googluje już 2 dzień i się nie natknąłem.

PS.Wiem ze to żadne forum audio,ale pomyślałem,że może uda mi się na kogoś tutaj trafić z góry dziękuję pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
labak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sie 2011, 16:55

Re: Potrzebna instrukcja w j.polskim do technics as-ax6

Postprzez kominekl » 08 Sie 2011, 18:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Jednakże chodzi Ci o to co to za przycisk? Skoro posiada on taki przycisk wynika z tego, że umożliwia Bi Amping, czyli zasilenie sekcji niskotonowej i średniowysokotonowej osobnymi końcówkami mocy, oraz Bi Wiring, czyli zasilanie obydwu sekcji z jednej końcówki, ale osobnymi przewodami. Napisz z czym masz problem dokładnie, a postaram się pomóc/doradzić. Akurat mam tą instrukcję na komputerze :). Zaraz wrzucę na hosting.

Instrukcja do Technics AS-AX6 EX100-300 -> http://www.sendspace.pl/file/63b0af1ab954e473732e96c.
Ostatnio edytowany przez kominekl 08 Sie 2011, 19:00, edytowano w sumie 3 razy
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Postprzez labak » 08 Sie 2011, 18:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.107 Safari/535.1

chodzi o to ze kupiłem właśnie ten motel technicsa czekam aż dojdzie ale niestety brak instrukcji po polsku a trzeba trochę poustawiać.

PS.Kominekl czytasz w moich myślach niedawno czytałem o tyk połączeniach bi amping na pewno przyda mi się twoja wiedza na ten temat jak to podłączyć uruchomić:)
Awatar użytkownika
labak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sie 2011, 16:55

Postprzez kominekl » 08 Sie 2011, 19:09

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Jak coś to spróbujemy :) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]