Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Potrzebna pomoc w przetłumaczeniu angielskiego pisma na Pols

29 Mar 2006, 19:30

Potrzebuje pomocy w przetłumaczeniu tabeli CV angielskiego na polski dla poprawnego wypełnienia jej.Potrzebne dla podjęcia pracy. Z góry dziękuje. Ankiete prześle na meila osobie, która podejmie się przetłumaczenia. Pozdrawiam.
[email protected]

29 Mar 2006, 19:37

podaj na forum, może pomogę, nie mam za dużo czasu, żeby bawić się w maile..i od razu na kiedy Ci trzeba, jak znajdę czas to może jeszcze dziś odpisze...ale jest warunek...Wrzucasz swoje zdjęcie..

wiem wredna jestem, ale taki juz jest świat, który sami stworzyliśmy..panują w nim różne zasady..jak np. COŚ ZA COŚ...

30 Mar 2006, 00:58

lonley napisał(a):..ale jest warunek...Wrzucasz swoje zdjęcie..
co ciebie lonley tak wzieło z tymi zdjeciami!!!!
:D :D :D :D
po trupach do celu ...............zdecydowanie popieram hi hi

pozdrawiam

30 Mar 2006, 10:38

Wiem, że jestem chamska..ale taki juz jest świat..
Zawsze było i będzie coś za coś..
No chyba że JARASOWI bardzo na tym zależy to zrobię mu to CV(??)

30 Mar 2006, 20:23

chamska raczej nie jestes z tego co zauwazyłem!!
ale gdzie sie podziała bezinteresowna pomoc dla potrzebujacego człowieka???? :grin:
.........................................żartuje w tym przypadku cos za cos w pełni mozna zastosowac!

ale zauwazyłem ze w poscie z fotkami jest wiecej rozmowy o samych fotkach niz jets fotek.
wiec moze twój sposób na zdobycie kolejnego zdjecia do postu z fotkami jest jak najbardziej słuszny. zobaczymy jak czy jeszcze duza ilosc osób uda ci sie przekonac do zamieszczenia swojego foto

serdecznie pozdrawiam

30 Mar 2006, 20:46

Englisch Translator

30 Mar 2006, 20:55

Hej Niunka...może Ty nas zaszczycisz swoją fotką..Chief mnie namawia, żebym więcej ludzi przekonała...więc tylko wypełniam polecenia..

30 Mar 2006, 21:21

staraj sie lonley staraj bedzie nagroda :)
a tak woogóle czemu nasi admini sie nie pokazuja swojej faciaty ani Hpest ???

a niunka niedaj sie namawiac na swoja pokazanie swojej fotki. bedziesz juz 3 kobieta odwazna
pozdrawiam i czekamy na fotke!!
p.s czemu zaraz polecania tylko sugestie ewentualnie prosby.
Wyślij odpowiedź