Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
25 Wrz 2012, 17:46
Moim zdaniem hp sie nie nadaje
- Kod:
msi ge620
sprawdz ten Plusem jest klawiatura, która zdobyla moje serce przystępnością i funkcjonalnością. To fajny komputer dla mniej wymagających ludzi, którzy chcą go używać na przykład do sprawdzania poczty, czy pisania tekstów w programach biurowych.
01 Paź 2012, 11:49
Ja na Twoim miejscu bym wybrał Della latiude xt2. Obracana matryca 13', funkcje tableta, lekki, dobre parametry i elegancko się prezentuje. Generalnie laptopy della zawsze stały na wysokim poziomie, więc zakup ich produktów jest dobrym wyborem.
01 Paź 2012, 15:04
Dell jest teraz slaby polecam ci tego: Toshiba Qosmio F750. Notebook posiada dedykowaną kartę graficzną NVIDIA GeForce 540M która zapewnia płynną, szczegółową i realistyczną grafikę w jakości HD. Graj w nowe gry, ciesząc się płynnym wyświetlaniem obrazu w pełnej rozdzielczości HD i z wieloma efektami, jakie zapewnia obsługa bibliotek multimedialnych DirectX 11. Laptop Toshiba Qosmio F750 jest wyposażony w przełomowy wyświetlacz 3D niewymagający okularów lub ekran TruBrite® HD z podświetleniem LED oraz kartę graficzną firmy NVIDIA®, dzięki czemu oferuje niesamowite wrażenia wizualne.
03 Paź 2012, 21:51
Ja bym wybrał DELL-a, sprawdzony w pracy biurowej, czasami też w domku przy obróbce zdjęć, sprawdź, może coś Ci się sprawdzi. Ostatnio zakupiłem fajny komputer i w dodatku fajnie sę robi jak zobaczysz naklejkę made in poland na odwrocie:)
05 Paź 2012, 12:43
Wydaje mi sie ze jezeli chcesz mu polecic to konkretny model a nie firme delle sa teraz slabe ja bym wybral Asusa X73SD-TY217V
Asus X73SD-TY217V to nowoczesny notebook w kolorze czarnym, o przekątnej 17,3". Wyposażony jest w dwurdzeniowy procesor Core i3 2350M o mocy 2.3 GHz, 8 GB pamięci RAM, oraz kartą graficzną GeForce GT 610M z pamięcią własną 2048 MB. Wbudowany dysk twardy ma pojemność aż 750 GB. Gniazdo HDMI pozwala podłączyć notebooka do telewizora czy monitora i cieszyć się z najlepszej jakości obrazu i dźwięku. Czytnik kart pamięci pozwala na łatwy i szybki odczyt danych z kart SD, MicroSD i wielu innych.
05 Paź 2012, 21:40
Wiesz co, ja jestem raczej przywiązany do tej marki, nigdy mnie nie zawiodła, ale oczywiście zgadzam się z Tobą, ASUSiki są też fajne i jak powiedziałeś mocne. Dzisiaj oglądałem Asusa UX31e ry009v cacko

, no ale cena jest inna. No i do mojej pracy, kolega pewnie innych parametrów szuka, każdy ma swoje potrzeby, no ale dla mnie DELL i ASUS, dwie marki...
12 Paź 2012, 11:51
qwerty_on napisał(a):Ja bym wybrał DELL-a, sprawdzony w pracy biurowej, czasami też w domku przy obróbce zdjęć, sprawdź, może coś Ci się sprawdzi. Ostatnio zakupiłem fajny komputer i w dodatku fajnie sę robi jak zobaczysz naklejkę made in poland na odwrocie:)
ja też proponuję dell-a ... Pracuję na ich lapku od kilku lat i jeszcze mnie nie zawiódł

Jeśli możesz coś dołożyć do tych 2 tys. to zobacz sobie na taki model:
DELL Inspiron N5050