TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Potrzebny moduł sprawdzania pisowni w SlimBoat

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Potrzebny moduł sprawdzania pisowni w SlimBoat

Postprzez Garu » 02 Wrz 2013, 13:48

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0

Do przeglądarki SlimBoat, która służy mi jako b. szybki menadżer pobierania plików, zapisywania stron do PDF, ma blokowanie reklam, szybka i leciutka, - Potrzebuje do szczęścia modułu sprawdzania pisowni, żeby jej używać stale. Samo niezbyt udane spolszczenie menu przeglądarki, można poprawić, bo w zakładce języki, ma edytor menu. Trochę roboty jest. Zgłaszałem w supporcie, że mam potrzebę sprawdzania pisowni w ich przeglądarce, ale odpowiedzi nie dostałem. Dodaję, że speckie nie działał, mimo, że ich siostrzana przeglądarka SlimBrowser, to nakładka na IE i tam przestało działać.
Witajcie. A już myślałem, że wszyscy pochowani!
Awatar użytkownika
Garu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Sie 2013, 17:00

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]