TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Potrzebuje program do SE K750i, do zdalnego sterowania.

Tematy związane z telefonią komórkową.

Potrzebuje program do SE K750i, do zdalnego sterowania.

Postprzez Aeros » 07 Wrz 2007, 22:43

PostUA:

Chodzi mi o program którym mogę na moim telefonie sterować inny telefon. Posiadam program BT info, ale jest on trochę nie funkcjonalny. Fajnie też by było gdyby te sterowanie nie musiałoby zostać zaakceptowane przez drugą osobę. Ale wydaje mi się ze takie programik nie istnieją.
Aeros
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:33

Postprzez JEDREK » 08 Wrz 2007, 12:40

PostUA:

Jeśli chodzi o sterowanie komputerem za pomocą telefonu tu masz opis:
http://www.forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=6076
Są programy do sterowania innymi telefonami przez bluetooth (mozna np zadzwonić komuś na 0700 albo wysłać sms mam tu na myśli BT Hacking) ale te programy są dostępne tylko na symbiana (werje java na sony ericssonach zupełnie się nie sprawdzają)
W K750i po sprarowaniu z innym telefonem można przeglądać pliki (pobierać i usuwać)

P.S:
Nie pisz 2 takich samych tematów
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników