TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Potrzebuje programu do zmiany głosu

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Potrzebuje programu do zmiany głosu

Postprzez piterek.rowerek » 25 Sie 2006, 15:55

PostUA:

Witam! Potrzebuje jakiegos darmowego programu do zmieniania głosu. Nie koniecznie musi on współgrac ze skype ale zeby to byla pelna wersja. Ewentulanie poprosze oprocz nazw programow jakies linki. dziex

edit by niunka
jak chcesz sie pobawic kredkami to kup sobie kolorowanke,tutaj nie musisz malowac
piterek.rowerek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Sie 2006, 15:51

Postprzez pavko89 » 25 Sie 2006, 17:16

PostUA:

w google szukac nie umiesz czy co??

http://www.zoom.idg.pl/ftp/pc_848/Voice ... 203.0.html

wpisz w google voice changer
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez niunka » 25 Sie 2006, 17:35

PostUA:

Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez piterek.rowerek » 25 Sie 2006, 19:10

PostUA:

umiem szukac ale akurat nie znalazlem pelnej wersji. A tak w ogole spokojniej. nie kazalem akurat Tobie do mnie pisac ale dzieki..
piterek.rowerek
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 25 Sie 2006, 19:36

PostUA:

Byl jeszcze jeden temat i byly podawane linki i programy,ale musisz sam poszukac,bo nie pamieztam gdzie a nie mam czasu szukac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Do: niunka

Postprzez piterek.rowerek » 26 Sie 2006, 08:47

PostUA:

Dzieki. spoks. Nareszcie mi ruszyl emule, bo cos mialem skopanego. Sciagnelem sobie Av Voice Changer Software Diamond 4.0.41 tylko nie kumam dlaczego nie chce mi wlaczyc rozne glosy ktore sobie sciagnelem- jakis blad. Dziwne. Wersja pelna + efekty. Ale jakos dam rade.. Dieki Ps. Ja tez szukam. Nietylko oczekuje odpowiedzi. ale spoko..
piterek.rowerek
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]