TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poważny problem z blogiem

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Poważny problem z blogiem

Postprzez Snoopy1 » 23 Gru 2006, 17:59

PostUA:

Siema, czy założenie bloga o kimś, a ten ktoś o nim nie wie, jest przestępstwem?Aha, i jeżeli usuneło się bloga i konto policja może cię jeszcze dojechać (ale po usunięciu bloga)?Bardzo proszę o odpowieć, wynagrodze plusem. :wink:
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez Bozz » 23 Gru 2006, 18:10

PostUA:

Dziwne pytanie :P Ten blog będzie obraźliwy?
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Snoopy1 » 23 Gru 2006, 18:19

PostUA:

Nie wiem obraźliwy.Bardziej humorystyczny.Zdaje mi się że nie ma tam obrazy tylko jakieś historyjki próbujące być śmiesznymi, rzadko ośmieszające(w sensie obrażające kogoś i wyśmiewania się z niego) :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 23 Gru 2006, 20:06

PostUA:

jezeli dowcipny i śmieszny to nie, ale w wypadku gdy będzie obraźliwy, ujmujący na honorze to tak. I nie możesz np. pokazać publicznie zdjęcia tego o kim jest ten blog bo jest to znak zastrzeżony <lol>
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Bozz » 23 Gru 2006, 20:13

PostUA:

Najlepiej tez nie podawaj danych personalnych tylko np. ksywke :D
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez skylinegtr » 24 Gru 2006, 13:11

PostUA:

Lepiej daj sobie spokój , mozesz miec problemy. Sam kiedys przezywałem cos podobnego i nie radze.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez dean99 » 24 Gru 2006, 13:48

PostUA:

Jeżeli ten ktoś sie o tym dowie i mu sie to niespodoba to napewno będziesz miał problemy. Jeżeli usuniesz bloga po jakimś czasie to może niewiele zmienić poniewż ludzie i tak go czytali. Ale i tak lepiej go usunąć.
Ale lepiej nierób takich rzeczy
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez Snoopy1 » 24 Gru 2006, 22:15

PostUA:

I powiedzcie (czysto teoretycznie),jak myslicie, czy jeżeli osoba która dowiedziała się że powstał blog o nim i będzie kazal go usunąć, a ja usune go, a ta osoba zobaczy że blog jest usunięty, doniesie na policje albo do innych osób że taki wogóle powstał :wink: ?
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Postprzez czajek » 24 Gru 2006, 23:31

PostUA:

Snoopy1 napisał(a):I powiedzcie (czysto teoretycznie),jak myslicie, czy jeżeli osoba która dowiedziała się że powstał blog o nim i będzie kazal go usunąć, a ja usune go, a ta osoba zobaczy że blog jest usunięty, doniesie na policje albo do innych osób że taki wogóle powstał :wink: ?

eee, to by musiało być coś naprawde okrutnego dla tej osoby by musiała do takich środków sięgać. Szczerze to wątpie.
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez proktor » 25 Gru 2006, 21:07

PostUA:

Pisz anonimowo... będzie śmiesznie a nikt cie nie złapie... zresztą i tak by cie nikt za rękę nie złapał chyba żebyś mu się przedstawił z dokładną lokalizacją...

Polski internet ma to do siebie, że możesz zrobić w nim wszystko bez większych konsekwencji. Przynajmniej tak mi się wydaje po tych dwóch latach jakie spędziłem w tej globalnej wiosce.
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Snoopy1 » 25 Gru 2006, 22:09

PostUA:

Widze, że zdania są podzielone.Jedni twierdzą że usunięcie nic nie da a inni że nawet z blogiem (pisanym anonimowo)może się obejść bez kosekwencji.Jednak utwierdzacie mnie w jednym-lepiej nie próbować.I dzięki wam za to.Zachęcam was do dzielenia się opiniami na ten temat, jestem ciekawy co na ten temat sądzą inni :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Postprzez skylinegtr » 26 Gru 2006, 16:08

PostUA:

Snoopy1 , blog na którym ja pisałem został od razu zapisany przez informatyka , wiec usuniecie nic nie dało. Używajcie pseudonimów itp.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Adi91 » 26 Gru 2006, 19:00

PostUA:

nie podpisuj się, nie podawaj adresu szkoły miasta z którego pochodzisz to wtedy nawet jak cos nie tak zrobisz to nie mogą ci nic zarzucic bo cie nawet nie znają!!

Pomogłem?? kliknij na plusika +++++
(-(-(-(- (- (-_-) -) -)-)-)-) JEST NAS WIELU <<<<MOTOR>>>>
Awatar użytkownika
Adi91
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Lis 2006, 00:01
Miejscowość: z daleka

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]