TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Poważny problem z sterownikami do GeForce 5500

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Poważny problem z sterownikami do GeForce 5500

Postprzez Dark Master » 11 Wrz 2007, 20:46

PostUA:

Elo,mam poważny problem z sterownikami do karty graficznej : nVidia GeForce 5500.Gdy sciągnełem najnowsze sterowniki z
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.nvidia.pl
,zainstalowałem,po ponownym uruchomieniu komputera monitor sie wyłacza i zawiecha kompa.Jak odinstalowałem te sterowniki komputer chodzi normalnie.Co zrobic??? Czy może są potrzebne starsze sterowniki?? Jak tak,to prosze podac.
Daje + za rozwiązanie problemu :D
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Sie 2006, 02:02
Miejscowość: z Polski:D:D:D

Postprzez destyny » 11 Wrz 2007, 21:01

PostUA:

A co to za problem wejść na stronę z której ściągnąłeś najnowsze i ściągnąć starsze ? Boże ludzie używajcie głowy a nie cały czas żalicie się na forum.

Skoro mówisz że po odinstalowaniu sterowników działa wiec sprawa jasna że najnowsze sterowniki odpadają , zainstaluj te co dostałeś z kartą graficzną i będzie cacy....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Dark Master » 11 Wrz 2007, 21:32

PostUA:

Ale tą karte mam po ojcu,i nie mam do tego sterowników jesli chodzi o płyte...,a na stronce szukałem i nie było starszych sterowników,jak bys podał do nich linka to byłbym wdzieczny :D
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Sie 2006, 02:02
Miejscowość: z Polski:D:D:D

Postprzez buzu » 11 Wrz 2007, 23:11

PostUA:

Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie