TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Powerbank do latpopa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Powerbank do latpopa

Postprzez wonski » 29 Maj 2023, 13:30

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/112.0.0.0 Safari/537.36 OPR/98.0.0.0

Siema ziomki.

Nie było mnie na forum z 15 lat więc witam nową ekipę oraz starą (o ile jeszcze jest). Trochę (bardzo) wypadłem z rynku i formy więc pisze to oto zapytanie.
Potrzebuję kupić coś w rodzaju powerbanku/UPS do laptopa, który będzie służył jako dodatkowa bateria. Nie chodzi o to żeby doładowywać laptopa na bieżąco tylko w czasie kiedy go używam i przykładowo gram żeby on nie czerpał energii z baterii laptopa tylko z tego zapasu. Myślę, że coś w rodzaju UPS byłoby dobrym pomysłem tylko że nie za miliony monet. Laptop chodzi na raz około 2-3 godzin. Aktualnie używam laptopa w ciężarówce, ale wiadomo energia idzie z akumulatora co wymaga odpalania, ładowania, itp... Chciałbym wyeliminować to poprzez dodatkowe zasilanie. Czy ma ktoś jakiś sprawdzony patent na takie rozwiązanie. Wg. ładowarki potrzebuję nawet 200 W ładowania więc dość sporo.
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Re: Powerbank do latpopa

Postprzez Illidan » 30 Maj 2023, 01:06

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/113.0.0.0 Safari/537.36

Cześć.
Ummm, jest tego trochę, ciężko stwierdzić co będzie najlepsze. Mnie się spodobał ten, zobacz na niego oferty w Ceneo:
Powerbank WINNER GROUP 20000 mAh 65W Czarny
Awatar użytkownika
Illidan
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 26

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników