TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, jest może coś takiego (taka wtyczka, ale działająca), że jak dostane wiadomośc na GG, to zostanie wysłany do mnie sms, że ktoś do mnie napisał, wiem że kiedyś coś takiego było, ale nie wiem gdzie, pozdro i dzięki z góry
Nie naprawde była taka wtyczka, która informowała sms, tylko nie pamiętam gdzie ją znalazłem. Miałem ją nawet zainstalowaną, ale nie zabardzo wtedy umiałem ja ustawić tylko że komputer mi się sformatował i już jej nie mam. Pamiętam że jakoś podawało się login (w moim przypadku) z bramki Ery i wtedy wysyłano sms tak jakby z bramki. Niewiem poszukam jeszcze, no nic dzięki, pozdro