Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.

Regulamin forum

1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
Wyślij odpowiedź

komp

08 Lip 2008, 21:35

a co jeśli będzie uszkodzony??

p.s. jaki jest najlepszy zasilacz do komputerów (marka, model)??

09 Lip 2008, 23:48

Z zasilaczów dobre są mode com i feel

10 Lip 2008, 06:25

Nie koniecznie sa to najlepsze marki

Poczytaj kolego: http://forum.pclab.pl/index.php?showtop ... e=threaded

10 Lip 2008, 11:38

Ja napisałem o markach które są praktycznie na każdą kieszeń,a mode com czy feel to nie są tak złe marki,tak naprawdę tracer też nie jest taki zły ale jego minusem to jest to że szybko się on psuje dokładnie to albo wiatrak jest wybity i się tłucze głośno chodzi itp

Praktycznie każdy zasilacz który ma np 400-500w to on nie narazi sprzętu ponieważ to nie jest tak jak ludzie piszą że "włączysz i koniec" haha jak się podpina zasilacz 250w do sprzętu gdzie mamy procka core 2 duo to się nie dziwie ale nawet nie powinien się sprzęt nie spalić tylko powinien sprzęt nie wstać i tyle chociaż z tego co wiem to te dawne zasilacze 200w -250w nie mają dodatkowego zasilania do procesora to nawet taki c2d by nie wstał bo on potrzebuje dodatkowe zasilanie do procesora,oczywiście na słabej firmie zasilacza nie warto nic podkręcać ale do swobodnej pracy przez 2-3lata można taki zasilacz używać tylko że on coraz głośniej będzie chodzić.

10 Lip 2008, 12:55

Tak masz racje że sa na każda kieszeń ale zasilacza raczej się nie wymienia czesto a to że jest awaryjny to jego największy minus

W linku podałem marki dobrych zasilaczy i złych warto poczytać
Wyślij odpowiedź