TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Powtórzone wybory

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Powtórzone wybory

Postprzez pp3088 » 10 Lip 2007, 13:02

PostUA:

Jak wiemy wczoraj został odwołany szanowny Pan Profesor Doktor Rehabilitowany Andrzej Lepper, jedyna ostoja mądrości oraz Mirosław Lipiec(wersja prezydenta. Smutne, że nie wie kogo odwołuje :lol: ). W tej sytuacji są dwa wyjścia: powtórzone wybory, bądź Lepper spotka się w piątek z Kaczyńskim na kolacji pojednawczej. Pozwólmy sobię na mała antycypację i wybierzmy drgoe numer 1. Tak więc na kogo byście zagłosowali? W konkluzji ja bym wybrał PO, a nawet wszystko byle nie coś związanego z Kaczorami. Drugiej takiej żenady nie wytrzymam. Wczorajsze wydarzenie było jedyną pozytywną decyzją kaczki. A teraz odniosę się do argumentacji na podstawie wpisu pavka z SB:
Co wy widzicie w tym PO jak dojda do wladydzy to bedzie taki syf jak za SLD i zydka Kwasniaka

Primo Kaczorki to też żydzi i nie wiem skąd jad do tej narodowości. Iście polska tolerancja. Porównajmy renome zagraniczna Kaczorów i Kwasa. Nie wiem czy Kaczor może byc przez kogoś szanowany, zapewne gdyby nie wyrachowana polityka nawymyślaliby mu już. Sytuacje z książką do historii jednolitą dla całej europy, oczywiście Giertych postawił weto, bo za mało historii Polskii. Dalej blokowanie reform UE. Żal patrzeć na wypowiedzi antyunijne jego popleczników z LPR. Kontynuując dochodzimy do LPR. Znaki rozpoznacze: dresiarze ze znakami MW niszczący jakąkolwiek odmienność, cheć wprowadzenia mundurków, religi na śiwadectwo(są w kraju osoby nierelgijne !~~). Powiem jedno, że nigdy aż tak nie wstydziłem się za Polskę, jak za to gówno co odpierdalał kaczor(wybaczcie, ale inaczej nazwać tego nie moge). A apogum już wszystkiego jest tworzenie z Polski panstwa religijnego, że już nie wspomne o strajkach.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez jonny » 10 Lip 2007, 20:29

PostUA:

Niestety masz rację , takiego syfu jak obecnie jeszcze nie było.
Najlepszym rozwiązaniem byłyby wybory i rozgonić to towarzystwo PISdu .
Zgodnie z najnowszymi informacjami nic z tego , oni będą trzymać się koryta
ze wszystkich sił do końca . Przykro że zniszczą ten kraj i jego wizerunek w świecie zanim odejdą .

P.S. pp3088 witam nowego moda i gratulacje.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez destyny » 10 Lip 2007, 20:57

PostUA:

Prawda taka że i tak nie ma na kogo głosować bo to wszystko to to samo gówno... trzeba by wy***** wszystkich i zastąpić nową młodą armią......
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez banan » 10 Lip 2007, 23:36

PostUA:

noo ale to niemożliwe, zresztą....i tak przyjdą następni dorwią się do korytaa i to samo będzie po pewnym czasie [ w końcu to ludzie, i to Polacy:D ]

może skinheadów dopuścimy do władzy? chcą podobno rządzić :D
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez pavko89 » 11 Lip 2007, 02:33

PostUA:

Primo Kaczorki to też żydzi

Nie zgodze sie. Kaczynscy sa katolikami. \

skąd jad do tej narodowości.

Czy ja napisalem ze nie nawidze zydow? Odnosilem sie wylacznie do Kwasniewkiego i go nie nawidze jak malo kogo! To za jego rzadow w Polsce zapanowal burdel. A teraz bedzie to sie odbijac na na wszystkich rzadach. I zawsze bedzie zle.

Zachecam do przeczytania tego artykulu jest w nim duzo prawdy o panie Izaaku
http://www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm

Sytuacje z książką do historii jednolitą dla całej europy, oczywiście Giertych postawił weto, bo za mało historii Polskii.

I bardzo dobrze kazdy narod ma swoja historie i jej powinien sie uczyc co mnie obchodzi Macedonia czy Rejkjawik. Chcialbym w przyszlosci aby moje dziecko bylo patriota i znalo historie ktora tworzyli moji dzidkowie

, religi na śiwadectwo(są w kraju osoby nierelgijne !~~)

religia to rzecz prywatna kazdego z nas chcesz sie uczyc religi to sie ucz nie chcesz to nie chodz na relegie. Ja jestem wierzacy i sie tego nie wstydze i bylbym zadowolony z wprowadzenia religi na swiadectwo napewno nie znizylaby nikomu oceny :smile:

Jakby nie bylo i tak zawsze bedziemy naarzekac taka jest mentalnos polskiego narodu

Tyle z mojej strony
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez pp3088 » 11 Lip 2007, 12:29

PostUA:

pavko89 napisał(a):
Primo Kaczorki to też żydzi

Nie zgodze sie. Kaczynscy sa katolikami. \

Gazeta Wyborcza podała, że Kaczyński był żydem i nosił nazwisko Kalkenstein.

skąd jad do tej narodowości.

Czy ja napisalem ze nie nawidze zydow? Odnosilem sie wylacznie do Kwasniewkiego i go nie nawidze jak malo kogo! To za jego rzadow w Polsce zapanowal burdel. A teraz bedzie to sie odbijac na na wszystkich rzadach. I zawsze bedzie zle.

Zachecam do przeczytania tego artykulu jest w nim duzo prawdy o panie Izaaku
http://www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm [/quote]

Jeżeli powiesz mi, że Kaczyński rządzi lepiej niż Kwaśniewski będę musiał cie zpostponować.

Sytuacje z książką do historii jednolitą dla całej europy, oczywiście Giertych postawił weto, bo za mało historii Polskii.

I bardzo dobrze kazdy narod ma swoja historie i jej powinien sie uczyc co mnie obchodzi Macedonia czy Rejkjawik. Chcialbym w przyszlosci aby moje dziecko bylo patriota i znalo historie ktora tworzyli moji dzidkowie[/quote]

Nie rozumiesz jednej rzeczy. Książka miała zawierać informacje o Polsce. Zerknij na to co teraz serwuje nam prof. dr. reh. Roman giertych. Pełno historii z innych krajów. Na cholere mi wiedzieć, który cesarz rzysmki walczył na arenie, który którego zabił, dlaczego inny uwielbiał oglądać egzekucje. Zapewne ksiązka miałaby ciemne karty z historii kościoła katolickiego i to był jedyny powód. Patriota. Chciałbym być patriotą, ale to nie miejsce dlaczego nim nie będę być.

, religi na śiwadectwo(są w kraju osoby nierelgijne !~~)

religia to rzecz prywatna kazdego z nas chcesz sie uczyc religi to sie ucz nie chcesz to nie chodz na relegie. Ja jestem wierzacy i sie tego nie wstydze i bylbym zadowolony z wprowadzenia religi na swiadectwo napewno nie znizylaby nikomu oceny :smile: [/quote]

Prawdziwy polak materialista-katolik. Jako, że jestem niewierzący być może pieprze głupoty, ale jednak wyrażę swoję zdanie. Jak można oceniac kogoś z wiary? To jest czysta abstrakcja, zresztą jak cały Kościół Katolicki. Po za tym jak myslisz religia byłaby przymusowa.

Jakby nie bylo i tak zawsze bedziemy naarzekac taka jest mentalnos polskiego narodu

Tyle z mojej strony

A jak można nie narzekać, przy tym co się wyprawia i jeszcze mieć tupet jak Kaczor i mówić, że jego rządy są wartością?!
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]