pavko89 napisał(a):Primo Kaczorki to też żydzi
Nie zgodze sie. Kaczynscy sa katolikami. \
Gazeta Wyborcza podała, że Kaczyński był żydem i nosił nazwisko Kalkenstein.
skąd jad do tej narodowości.
Czy ja napisalem ze nie nawidze zydow? Odnosilem sie wylacznie do Kwasniewkiego i go nie nawidze jak malo kogo! To za jego rzadow w Polsce zapanowal burdel. A teraz bedzie to sie odbijac na na wszystkich rzadach. I zawsze bedzie zle.
Zachecam do przeczytania tego artykulu jest w nim duzo prawdy o panie Izaaku
http://www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm [/quote]
Jeżeli powiesz mi, że Kaczyński rządzi lepiej niż Kwaśniewski będę musiał cie zpostponować.
Sytuacje z książką do historii jednolitą dla całej europy, oczywiście Giertych postawił weto, bo za mało historii Polskii.
I bardzo dobrze kazdy narod ma swoja historie i jej powinien sie uczyc co mnie obchodzi Macedonia czy Rejkjawik. Chcialbym w przyszlosci aby moje dziecko bylo patriota i znalo historie ktora tworzyli moji dzidkowie[/quote]
Nie rozumiesz jednej rzeczy. Książka miała zawierać informacje o Polsce. Zerknij na to co teraz serwuje nam prof. dr. reh. Roman giertych. Pełno historii z innych krajów. Na cholere mi wiedzieć, który cesarz rzysmki walczył na arenie, który którego zabił, dlaczego inny uwielbiał oglądać egzekucje. Zapewne ksiązka miałaby ciemne karty z historii kościoła katolickiego i to był jedyny powód. Patriota. Chciałbym być patriotą, ale to nie miejsce dlaczego nim nie będę być.
, religi na śiwadectwo(są w kraju osoby nierelgijne !~~)
religia to rzecz prywatna kazdego z nas chcesz sie uczyc religi to sie ucz nie chcesz to nie chodz na relegie. Ja jestem wierzacy i sie tego nie wstydze i bylbym zadowolony z wprowadzenia religi na swiadectwo napewno nie znizylaby nikomu oceny
[/quote]
Prawdziwy polak materialista-katolik. Jako, że jestem niewierzący być może pieprze głupoty, ale jednak wyrażę swoję zdanie. Jak można oceniac kogoś z wiary? To jest czysta abstrakcja, zresztą jak cały Kościół Katolicki. Po za tym jak myslisz religia byłaby przymusowa.
Jakby nie bylo i tak zawsze bedziemy naarzekac taka jest mentalnos polskiego narodu
Tyle z mojej strony
A jak można nie narzekać, przy tym co się wyprawia i jeszcze mieć tupet jak Kaczor i mówić, że jego rządy są wartością?!