Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

01 Kwi 2006, 21:00

A ja chciałbym zeby w garażu stał Sky' gtr r34 , z całym dołem silnika od hks , turbinami turbonetics wielkosci wiader , kubłami bride , elektroniką apex'a , szperą quife'a walcami od oza i oponami yokohamy i lakieru połozonego przez ppg , i zeby miał drivetrain controlera tez od hks i jakis konkretny body kit od nismo i nitro od nosa i zeby na 400 metry krecił niskie 9 i zeby mozna było nim w daleką podróz pojechac bez męczarni i zeby miec rafinerie w duzym pokoju:)

01 Kwi 2006, 21:03

skylinegtr napisał(a):A ja chciałbym zeby w garażu stał Sky' gtr r34 , z całym dołem silnika od hks , turbinami turbonetics wielkosci wiader , kubłami bride , elektroniką apex'a , szperą quife'a walcami od oza i oponami yokohamy i lakieru połozonego przez ppg , i zeby miał drivetrain controlera tez od hks i jakis konkretny body kit od nismo i nitro od nosa i zeby na 400 metry krecił niskie 9 i zeby mozna było nim w daleką podróz pojechac bez męczarni i zeby miec rafinerie w duzym pokoju:)

I niech Ci krasnal pryknie w oponki :D :D :D :D

02 Kwi 2006, 09:08

A ja chciałbym wam powiedzieć, że robicie z tego fora śmietnik jakiego jeszcze nie widziałem a odwiedzm go nie od wczoraj...

02 Kwi 2006, 19:53

wkoncu to jest FreePost <lol> przynajmniej miło tu zajrzec bo wiadomo ze ktos cos napisał i mozna sie posmiac :twisted:
Zablokowany temat