UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Możliwość rozpoczęcia szkolenia już w wieku 16 lat w przypadku kursu rozszerzonego o jazdy z osobą towarzyszącą (egzamin i tak w wieku 18 lat).
UA:
Dawid255151 napisał(a):Ja też się ciesze że mam już wszystko za sobą z prawkiemobecnie ciesze się jazdą moją Hondą
![]()
Przeczytałem tak że takie coś ma byćMożliwość rozpoczęcia szkolenia już w wieku 16 lat w przypadku kursu rozszerzonego o jazdy z osobą towarzyszącą (egzamin i tak w wieku 18 lat).
Tego wyboru odradzam,chodzisz na kurs uczysz sie a i tak zdajesz w wieku 18lat a jazda z osobą towarzyszącą to wielka lipa,musisz jezdzic z kimś kto ma prawko i ta osoba która jest twoim towarzyszem to nie może być pod wpływem alkoholu.
UA:
czyli bym sie najeździł od 16 roku życia ;d
UA:
Co to jest 16lat prawko powinno być od 21roku życia człowiek jest bardziej dojrzały.
Kukszar jak jeździł byś autem w wieku 16lat z ojcem a twój ojciec jak by sobie spożył jakieś %(alkohol) to on ma zabrane prawko i ty,taka była propozycja,wyczytałem na necie
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Dawid a możesz Mi napisać ile Ty masz lat że piszesz że prawko powinno być po 21 roku życia ?
UA:
rapod1 napisał(a):jezeli dobrze rozumiem to prawko kat B mozna zdawac od 18lat, a zapisac sie 3m-ce przed ukonczeniem 18lat? a nie wiecie jak z kosztami??bo w przyszlym roku w marcu mam zamiar sie zapisac i chcialbym sie upewnic jak to bedzie z nowymi przepisami:)
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]