Tematy związane z telefonią komórkową.
29 Gru 2010, 02:02
Teraz do telefonu bez związku w Heyah dorzucają jeszcze darmowy film na ipla.
02 Sty 2011, 18:40
Widziałem już. Oferta jest ważna do 21 stycznia 2011, więc w sumie jeszcze 3 tygodnie, a jeśli chodzi o "telefon bez związku" to chyba wszyscy wiedzą o czym mowa. Wpisujesz kod *100*30*1# i już bierzesz udział w promocji, nic prostszego ;d Sam uruchomiłbym tę usługę, ale jak dostanę za kilka dni bonus od Heyah to do czerwca co najmniej i tak nie będę musiał doładowywać konta.
07 Sty 2011, 01:49
Sam telefon bez związku można natomiast aktywować do końca lutego, wystarczy wysłać kod, zrezygnować można przecież zawsze i to bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwencji, no poza możliwością zakupu tańszego telefonu oczywiście.
11 Sty 2011, 15:51
No, a telefonu byłoby szkoda, tym bardziej, że teraz można wybrać jeszcze (moim zdaniem ładniejszą) LG Bali GM360 w kolorze czarnym. Dalej się zastanawiam czy się o niego nie postarać, bo ten aparat 5Mpx co ma jest naprawdę dobry.
29 Sty 2011, 01:26
I co najważniejsze, przy zobowiązaniu 50zł wszystkie te telefony można mieć z 1zł, ja muszę zapłacić trochę więcej, bo miałam kwotę zadeklarowaną 30zł, ale i tak wyjdzie mi znacznie taniej niż w jakimkolwiek sklepie internetowym.
25 Lut 2011, 17:31
No pewnie, zawsze to taniej, a przecież nic nie straciłaś, bo i tak musiałaś doładowywać konto. Doszedł Samsung Wave 533 do oferty Heyah, bierzesz go?
25 Lut 2011, 23:04
Właśnie się zastanawiam. Jest co prawda nieco droższy niż LG Bali, ale przejrzałam cenniki różnych sklepów internetowych i w Heyah wychodzi zdecydowanie najtaniej, więc może się skuszę. Możecie coś doradzić?
26 Lut 2011, 11:02
Nie no, na polu ofert bez związku Heyah wychodzi najlepiej. Ceny są zdecydowanie najniższe, więc warto wziąć nawet Samsunga Wave jeśli Ci się podoba.
27 Lut 2011, 02:09
Oferta jest korzystna, więc ciągle to rozważam. A tak przy okazji, patrząc na wybór telefonów i w mixie i w telefonie bez związku bardzo polecam aktywację tej usługi. Rok szybko zleciał, przez cały czas miałam darmowe rozmowy w sieci, bo i tak doładowywałam za 30zł, a teraz przyszedł na czas na wybór telefonu.
03 Mar 2011, 18:48
Rok to nie tak długo jak się wydaje.. bardzo szybko mija, zresztą cały czas się dzwoni i korzysta z telefonu, a Heyah ma bardzo dobrą ofertę jak widać. W sieci dalej za darmo po doładowaniu, esy za friko, pakiet internetowy i tanie rozmowy międzynarodowe. A po roku telefon za bycie klientem...
06 Mar 2011, 10:09
Zastanawiam się czy z oferty można korzystać dwukrotnie. Regulamin mówi, że telefon można wziąć jednorazowo, ale jak się domyślam, dotyczy to jednego okresu zobowiązania. Jak sądzicie?
10 Mar 2011, 20:19
Nie jestem pewien, warto się wczytać w regulamin bardziej, albo zadzwonić bezpośrednio do Heyah. Dobrze by było, żeby oferta została przedłużona, bo w sumie chętnie bym ją włączył, ale na chwilę obecną mam dużo kasy na koncie i nie kalkuluje mi się to. Wybrałaś już telefon dla siebie?
11 Mar 2011, 00:20
Czekam do końca miesiąca, jak nie będzie nic nowego to biorę tego Samsunga. A co do aktywacji oferty, to jak nie przedłużą jej już to zawsze możesz aktywować i zrezygnować- nic nie tracisz. Informacji odnośnie przedłużenia powinna pojawić się odpowiednio wcześniej.
13 Mar 2011, 15:46
Jak weźmiesz Wave to nie pożałujesz, recenzje zbiera dobre. A widziałaś nowe promocje w Heyah dla prepaidów? Doszło 1000 smsów do wszystkich sieci i darmowe rozmowy w Heyah jako pakiet
13 Mar 2011, 17:32
mix era tez ma ciekawe opcje pakiet 100 sms do wszystkich sieci mozna tez wykupic jakies minuty a takze wieczory i wekendy a takze bluconnect max za 9zeta super sprawa a wiec polecam