Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: pre-paid vs abonament?

14 Mar 2011, 18:03

Jeśli o różnych dodatkach w prepaidzie mowa, to wypatrzyłam dziś na facebooku, że z okazji 7 urodzin Heyah rozdaje prezenty, między innymi Nokię C3. Trzeba złożyć Ryśkowi życzenia- albo w formie wierszyka, albo zaśpiewać sto lat lub własną kompozycję. Gra warta świeczki:) Tu jest link jakby ktoś był chętny spróbować:
Kod:
http://www.facebook.com/Heyah?sk=app_194118420620428
.

15 Mar 2011, 09:43

100 smsów do wszystkich tez ok, ale 1000 wygląda atrakcyjniej wydaje mi się.. a i cenowo wychodzi lepiej. A co do urodzin to niezłe wierszyki tam widziałem, heheh.. naprawdę dobre pomysły ludzie mają :D

21 Mar 2011, 15:19

xavi1984 napisał(a):Mirahz przy 300 zł rocznie abonament to 25 zł miesięcznie. W tej cenie sieci nie oferują ogromnej liczby darmowych minut w abonamentach, a za ta taką kwotę, korzystając z podwójnych doładowań mam nawet 50 zł na każdy miesiąc. W tej cenie m.in. 2 tyś minut do wszystkich w Erze, pakiet internetowy bez ograniczeń transferu blueconnect max oraz dużo minut do wszystkich. Telefonu nie otrzymuje - czy dostane tyle w abonamencie?

Przejdźmy do konkretów :)

Hmm, w firmie mam m.in. kilka "abonamentów" w Play. W tamtym roku umowa była zawierana na 12 miesięcy (własny telefon). Za jeden telefon firma płaci 15 zł netto abonamentu za miesiąc. W tych 15 zł netto zawierają się: darmowe rozmowy w Play oraz stacjonarne oraz 30zł netto do wygadania poza sieć (niech wyjdzie 2h/miesiąc :) Roczny koszt abonamentu to 180 zł netto. Obecnie w firmie najmniejsze koszta generuje Play :)
W przypadku osób prywatnych oferta wyglądała trochę inaczej, ale mimo wszystko była również atrakcyjna.
Zablokowany temat