TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Błagam pomocy ........... Prosze o pomoc mam Kamerke prestigo CNR-CP4SP i szukam sterowników ma ktoś link do nich pod XP bo zgubiłem płytke !!! Albo jakiś link do uniwersalnych !!!
Nie wiem czy są. Nie instaluję tego bagna, bo miałem przez niego problem z kompem, z którym nikt na forum nie potrafił mi poradzić. Konieczny był format komputera. Zobacz sam pobierając - eMule
Po pierwsze to nie krzycz a po drugie to może wejdź na stronę producenta i tam napisz do nich albo poszukaj tego typu sterowników a przy okazji programy p2p nie gryzą.
Jeśli na xp nie ma tego typu sterowników to jedynie chyba masz wyjście zainstalować sobie win 98(podniego podchodzą te stery) i Xp i masz dwa windowsy i sobie wybierasz przy starcie który chcesz wybrać system.