TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

>>> prezentacja <<<

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

>>> prezentacja <<<

Postprzez Yoo! » 15 Wrz 2006, 23:07

PostUA:

Witam, mam zrobić prezentacje na Przedsiębiorczość :) która zachęciła by, aby uczniowie po skończeniu gimnazjum, chcieli by pójść do mojej szkoły. Chodze do technikum budowlanego i prezentacja, mam być z jednej strony poważna z drugiej żartobliwa, więc wymyśliliśmy że na początku prezentacji ( i uwaga, bo o to mi głównie chodzi) zrobimy takie napisy lecące w góre jak na początku filmu "Gwiezdne wojny", tylko że napis "A long time ago......." chcieli byśmy zastąpić własnymi, mamy muzyke, tylko nie zabardzo wiem, jak zrobić te napisy na gwieździstym tle, jeśli macie jakies pomysły to piszcie, z góry wielkie dzięki, pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez 1jaa » 16 Wrz 2006, 12:40

PostUA:

Brakuje Ci wyobraźni. Postaw się na miejscu tych gimnazjalistów i pomyśl troszke tak jak oni co byś chciał zobaczyć.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Yoo! » 16 Wrz 2006, 22:22

PostUA:

1jaa napisał(a):Brakuje Ci wyobraźni. Postaw się na miejscu tych gimnazjalistów i pomyśl troszke tak jak oni co byś chciał zobaczyć.

mi chodzi tylko o te napisy :) jak to zrobic :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53

Postprzez Klamotten » 17 Wrz 2006, 11:08

PostUA:

Zrób te dziwadła we flashu.
Pozdrowienia dla wszystkich !
Klamotten
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 16:12

Postprzez 1jaa » 17 Wrz 2006, 21:25

PostUA:

Dużo enterów nie pomoże? I do tego efekt z dołu?
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]