TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

prloblem z odtwarzaniem plikow z internetu

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

prloblem z odtwarzaniem plikow z internetu

Postprzez adamek » 03 Gru 2006, 22:20

PostUA:

Czesc
Mam problem z odtwarzaniem wideo w sieci. Nie dziala mi min. strona microsoftu, youtube, jak chce odtworzyc np. bramki z Ekstraklasy na Interii lub Onecie. Kiedy jestem na stronie download'u Flash Player, ikona z napisem 'instal' wogule sie nie pokazuje. Ogolnie rzecz biorac ' ciemnosc widze - ciemnosc!.
Jak to pomoze to moge wklejic kopie #hijackthis#. Prosze o rade bo zabardzo nie moge korzystac z mojego kompa.
Cheers
Nowcjusz
adamek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Gru 2006, 22:04

Postprzez niunka » 04 Gru 2006, 11:08

PostUA:

Z jakiej przegladarki korzystasz ?
Zainstaluj FF i jak bedzie potrzebna jakas wtyczka to bedziesz mial info zeby pobrac,sciagasz instalujesz i po problemie.
mozesz tez recznie zainstalowac MacromediaFlashplayer , quicktimeplayer i kodeki Realalternative i wszystko powinno byc ok.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez adamek » 05 Gru 2006, 00:21

PostUA:

Dzieki za pomoc.
Zainstalowalem FF i wszystko gra oprocz goli ekstraklasy z Interii. Wyskakje mi wiadomosc - Can not create DirestShow Player- . Czy potrzebuje jakiegos plug-in'a zeby to dzialalo?
PS
Czy poradzisz naprawienie IE, czy mam sie nie kwapic! Problem z nim sie zaczal kiedy zmienialem siec z dial-up'a na broadband(atak wirusow - ogolnie
demolka byla)
Jeszcze raz wielkie dzieki (z gory)
Nowcjusz
adamek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Gru 2006, 22:04

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]