TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem - konta uzytkowników

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

problem - konta uzytkowników

Postprzez paj4k » 24 Mar 2009, 14:16

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.7) Gecko/2009021910 Firefox/3.0.7

Witam, postaram się dokładnie opisać pewien problem, a w zasadzie to co zauważyłem.
Zawsze, kiedy utworze nowe konto użytkownika np. dla siostry. Komputer strasznie powoli działa. Windows uruchamia się o wiele dłużej niż zawsze, programy też otwierają się dłużej i zdarza się, że się "zacinaja" kursor myszki przycina się tzn. zatrzymuje się na chwile. Tak właśnie dzieje się po ostatnie reinstalce windy i zrobieniu nowego konta. Kiedy usuwam to nowe konto problem nie znika. Moje pytanie czy trzeba usunąć jakieś wpisy z rejestru związane z tym nowym kontem? Windows świerzy skanowany, żadne niepotrzebne programy się nie uruchamiają ze startem systemu. Nie ma sensu żebym pisał na jakim sprzęcie pracuje, bo problem występuje tylko wtedy kiedy robię nowe konto. Proszę o wasze opinie na ten temat.
paj4k
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2009, 18:48

Re: problem - konta uzytkowników

Postprzez pantik » 25 Mar 2009, 23:45

PostUA: Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

zrób takie cos sprawdź sobie czy tak samo będzie np jak uruchomić xp-ka portable widziałem gdzies na necie mozna ściągnąc nagrać na płyte i chodzi coprawda troche okrojony ale chodzi. jesli jest tak samo to wina w sprzęcie jakaś nie wiem moze grafika nawala albo ram czy procek cięko powiedziec podaj parametry kompa jescze, moze coś ci sie przegrzewa w kompie i dlatego tak jest.
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum