Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Problem przy instalacji GTA 4

20 Sty 2009, 01:27

Mam problem przy instalacji GTA 4 mam 2 płyty jedna ma ma 6 i coś Gb a druga 7 obie to obrazy płyt muszę je otwierać przez jakiś program np. Daemon Tools, chyba to wiecie. Pierwsza płyta normalnie się instaluje a jak chce już 2 płytę to jak otwieram przez Daemon Tools to tuz po włączeniu wyłącza się i jest napisane włóż dysk do stacji G: w zależności na jaki dysk wybiorę i już nie odtwarza mi płyty , a jak odtwarzam ją w power iso to normalnie mi wszystko chodzi tyko jak już wybiorę dysk na którym jest ta płyta to w czasie instalacji za każdym razem mi się zawiesza i nie wiem co zrobić. Mam nadzieję że ktoś mi odpowie jak mam to zainstalować :D z góry dziękuje pozdrawiam

Re: Problem przy instalacji GTA 4

20 Sty 2009, 16:31

ściągnij alcohola
wrzuć w niego 1 obraz i zamontuj w 1 napędzie wirtualnym (domyslnie G)
jak ci każe wsadzić 2 płytę to wtedy wrzuć tam drugi obraz i znowu prawym bierzesz montuj (domyślnie H)
i wybierasz scięzke gdzie go zamontowałeś i elegancko zacznie się instalować z obrazu drugiego i żadnych problemów być nie powinno :P
deamon to chłam i tez zzawsze miałe jakies problemy a alcohol jest the best :F

21 Sty 2009, 22:05

dzięki ale już próbowałem przez alcochola i dzieje sie to samo co demonem :|a i jeszcze mam prośbe moglibyście mi podać kod instalacyjny do nero 7 albo link na strone z nero imagedrive demo to był bym bardzo wdzięczny, wcześniej próbowałem ale miałem coś z tym nero zwalone:( może teraz sie uda , prosze o więcej podpowiedzi xD pozdro :D
może mi ktoś jeszcze powiedzieć jak moge to zainstalować to GTA 4?? bardzo prosze o odpowiedzi :D pozdrawiam xD

22 Sty 2009, 21:03

m01Marian napisał(a):...jeszcze mam prośbe moglibyście mi podać kod instalacyjny do nero 7 albo link na strone z nero imagedrive demo to był bym bardzo wdzięczny, wcześniej próbowałem ale miałem coś z tym nero zwalone:( może teraz sie uda , prosze o więcej podpowiedzi...

viewtopic.php?f=19&t=17470&p=96812#p96812

23 Sty 2009, 21:56

ok. sory,zrozumiałem ,przeczytałem juz dokładnie cały regulamin , ale mógł by mi ktoś powiedzieć jak moge zainstalować to GTA ?? prosze o odpowiedzi jak to moge zrobic?? xD

23 Sty 2009, 22:12

Możesz ściągnąć od nowa grę, ewidentnie widać że coś jest nie tak z obrazem drugiej płyty.

Zawsze możesz udać się do sklepu wydać 149zł i cieszyć się prginałem który na pewno będzie działał.

26 Sty 2009, 20:03

no moge kupić, ale mam kopie i niewiem co z nia zrobic, przeciez niewyżuce tych płyt. prosze o pomoc :D

13 Lut 2009, 14:12

witam mam problem z odpaleniem pomoze ktos
?

13 Lut 2009, 14:57

fredi6666 napisał(a):witam mam problem z odpaleniem pomoze ktos
?

Może więcej szczegółów :) ? Co za błąd wyskakuje, napisz od razu jaki sprzęt masz ?

12 Mar 2009, 20:59

podajcie mi kod do instalacji gta4

12 Mar 2009, 21:19

2. Zabronione jest umieszczanie na łamach forum wszelkiego rodzaju numerów seryjnych, czyli tzw. seriali.
Wyślij odpowiedź